Arnavutköy'de köpek inlemeleri gelen evin bahçesinde onlarca ölü bulundu

Arnavutköy İmrahor Mahallesi'nde bulunan bir evde köpek katliamı yaşanıyor. Mucize Patiler Hayvanları Koruma Ve Yaşatma Derneği'nden İlker Görgün, evin bahçesinde ve kanallarda onlarca köpek ölüsünün olduğunu belirtti.
Arnavutköy'de köpek inlemeleri gelen evin bahçesinde onlarca ölü bulundu
2017-01-30 01:28:28   Güncelleme: 2017-01-30 06:25:34    

Arnavutköy İmrahor Mahallesi'nde uzun süredir köpek inlemeleri duyulduğu belirtilen bir evin bahçesinde katledilmiş onlarca köpek bulundu.

Aldıkları ihbar üzerine saat 21:00 suları Mucize Patiler Hayvanları Koruma Ve Yaşatma Derneği'nin çağrısıyla dernek merkezinden Arnavutköy İmrahor Mahallesi'ne hareket eden hayvan hakları savunucuları gördükleri manzara karşısında şok oldu.

Mucize Patiler Hayvanları Koruma Ve Yaşatma Derneği'nden İlker Görgün isimli hayvan hakları savunucusunun aktardığı bilgiye göre içeride onlarca köpek ölüsünün bulunduğu bahçeye gidildiğinde evdeki ışıklar söndürüldü. Görgün, korkunç manzarayı görür görmez soluğu karakolda aldı.

Kanallara atılmış onlarca köpek ölüsü olduğu belirtirken karakoldaki polisler savcılık kararı olmadan bölgeye gidemeyeceklerini belirttiler, kısa bir süre sonra savcılıktan bölgeye gidilmesi için karar çıktı.

Ekiplerin yaptığı ilk incelemede bölgede kimsenin bulunmadığı belirlenirken sağ olan köpeklerin erken saatte belediye yetkilileri ile birlikte güvenli yerlere alınacağı öğrenildi.

Ayrıntılar geliyor....

Foto Galeri Videolar Son Dakika Haberler Video Kategori Foto Kategori Vehaber İletişim Künye Şikayet Menü