Gebze'de konteynerdaki köpek ölülerinin nedeni ortaya çıktı

SOHAYKO derneği başkanı E.Yasin Yılmaz, o konteynarlarda birkaç defa daha köpek ölülerine rastlanıldığını, yakın bir çiftlikte bulunan bir kişinin köpekleri sürekli vurduğu bilgisini aldıklarını belirtti.
Gebze'de konteynerdaki köpek ölülerinin nedeni ortaya çıktı
2017-02-07 07:21:05   Güncelleme: 2017-02-07 08:01:38    

Gebze'nin Balçık köyünde bir köpek tüfekle vurulmuş olarak bulundu.Köpek kurtarılamadı.

SOHAYKO derneğinden yapılan açıklamaya göre derneklerine gelen bir ihbarda Gebze’de bulunan Balçık Mahallesi'nde bir köpeğin yaralı olduğu her yerinin kan olduğu bildirildi

Bölgeye gidildiğinde Balçık Köyü girişinde Parlayan petrol ofisinin karşısında ağır yaralı yerde yatmakta olan bir adet terrier melezi sokak köpeği olduğu belirlenmiştir.

SOHAYKO derneği başkanı E.Yasin YILMAZ köpeğin ilk başta trafik kazası geçirdiğini düşündüklerini ancak kliniğe gittiklerinde gerçeğin ortaya çıktığını belirtti.

Sözlerine devam eden yılmaz; Bölgeye gidiliğinde köpeği aldığımız yerin 30 metre yukarısında çöp konteynarları var köpek orada vurulmuş heryer kandı muhtemelen yemek arıyordu o sırada vurmuşlar ifadelelerini kullandı.

KÖPEK HAYATINI KAYBETTİ

Yılmaz; Dostumuzun durumu çok ağırdı ilk müdahaleler yapıldı muhtemelen  olay bir gece evvel olmuş kurtarılması için elimizden geleni yaptık ama kurtaramadık dedi.

ŞİKAYETÇİ OLDUK

İlçe Jandarma karakol komutanlığına şikayetçi olduklarını dile getiren Yılmaz araştırmalarımızda o konteynarlarda birkaç defa daha köpek ölülerine rastlanıldığının bilgisine ulaştıklarını yakın bir çiftlikte tavuk sömürüsünden geçimini sağlayan birinin köpekleri sürekli vurduğunu öğrendik konu ie ilgili şikayetçi olduk takibini yapacağız dedi.

Foto Galeri Videolar Son Dakika Haberler Video Kategori Foto Kategori Vehaber İletişim Künye Şikayet Menü