Maça bilet bulamayan taraftarlar gece tırmanıp stada girdi

Beşiktaş-Fenerbahçe maçında 2 taraftarın maçtan bir gece önce stada girip saklandığı ortaya çıktı.
Maça bilet bulamayan taraftarlar gece tırmanıp stada girdi
2017-02-08 09:20:02   Güncelleme: 2017-02-08 09:20:02    

Beşiktaş-Fenerbahçe derbisine bilet bulamayan iki Beşiktaş taraftarı maçtan bir önceki gece 04.00’te eski açık tribünden tırmanarak Vodafone Arena Stadı'na girdi.

Beşiktaş taraftarı Onur C.(23) ile Süleyman T. (17) stada tribün duvarından tırmanarak girince İstanbul polisi alarma geçti.

Statta gezinen iki taraftar tribün koridorlarında bulunan brandanın altına girerek saklandı. Maç saatine kadar burada saklanarak maçı izlemeyi planlayan iki taraftar uyuya kalınca planları altüst oldu.

İki kişinin gizlice stada girdiğini fark eden güvenlik görevlileri polise haber verdi. Stadın her yerini arayan polisler tam 4 saat sonra iki taraftarı brandanın altında uyurken buldu. Günü nezarette geçiren iki taraftar hakkında savcılık, Spor ve Şiddetin Önlenmesine Dair Kanun’da yer alan ‘yasak alanlara girmek’ suçlarından soruşturma başlattı.

İstanbul Adalet Sarayı’na gelerek savcılıkta ifade veren Onur C., 'Fanatik Beşiktaş taraftarıyım. Maçı izleyeceğiz diye bir çılgınlık yaptık ama günü nezarette geçirdik, maçı da izleyemedik. Fenerbahçe de galip geldi' diye konuştu. Konuyla ilgili soruşturmasını tamamlayan savcılık, gizlice stada girerek sabahlayan Onur C. ile Süleyman T.’yi adli kontrol şartıyla serbest bıraktı. 

Foto Galeri Videolar Son Dakika Haberler Video Kategori Foto Kategori Vehaber İletişim Künye Şikayet Menü