Acun Ilıcalı'dan TV8 açıklaması!

tv8’in yeni patronu ve son günlerin en çok konuşulan ismi Acun Ilıcalı, Kanaltürk’te katıldığı Bunu Konuşalım adlı programda, medyadaki hedeflerini ve TV8’in satışına dair bilinmeyen detayları açıkladı.
Acun Ilıcalı'dan TV8 açıklaması!
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2022-04-04 13:45:20    

*Her patron 'ben kanalımı satayım' demiyor. Benim birinci tercihim tv8'di. Çünkü reyting sıralamasında daha geride olan fakat ben oraya gittiğimde sanki seyirci ile buluşabileceğimi hissettiğim bir kanal oldu. O da bir duygu gibi düşün.

*Birinci tercihim tv8'di. Allah da yardım etti. Hani üniversite sınavlarında birinci tercihi kazanırsın ya, ben de birinci tercihimi kazandım.

Mehmet Nazif Günal ile tanışmıyordum. Sağ olsun Abiş Bey var, eski genel müdürü o bizi tanıştırdı. Buluştuk ona nasıl bir kanal yapacağımı anlattım. Hiç pazarlık yapmadık. Anladı ki Acun kazandığını televizyona yatırıyor. Kanalı satmayı kabul etti. Teşekkür ediyorum.Show TV’den ayrıldığımda 5 kanaldan teklif aldım. Hepsi bana çok iyi davrandı. Ferit Şahenk benimle bir konuşma yaptı. 5 dakika sürdü. Duygusal bölüme çok girdi. Ben iletişim kurup insanlara dokunabiliyorum. Ferit Bey güzel bir konuşma yaptı benimle ve benim silahımla beni vurdu. Bana dokundu. Ben de 5. dakikada ben sizinle çalışacağım dedim. Ayrılırken de samimi konuştuk.* Haleti ruhiyem değişmediği için medya patronu oldum. Eğer değişseydi olmazdım. 1 hafta önce Acun Medya'nın patronuydum. Son 10 yıldır patronluk yapıyorum. Şu an sadece ekonomik olarak çok üst düzeydeki bir kanalın patronu olacağım ama ne değişecek diye soruyorsan hiçbir şey değişmeyecek. Senin programın verdiği pantolonu giydim şuan. Biraz evvel şort terlikti.*Ferit Bey'le görüşürken son dakika arabada pantolon giyiyorum. Kanalı satın alıcaz kıyafetimi kapının önünde değiştirdim. Çok önemli resmi konuşmalarda mutlaka pantolon giyerim.

*Bir iki gün içinde kanala gideceğim. Teknik direktör gibi düşün bir takıma gitse kendi ekibiyle gelir. Ben de 150 kişilik ekibim var ne yapayım onları getirmeyeyim mi?

*Haberin kaldırılması.. Siyasi baskı mı geldi? Komik bir durum oldu, siyasi baskı gelse haber yapma diye mi gelir haber yap diye gelir. Haber benim bilmediğim bir konu. Bana göre bütün gün insanlar haberleri internetten takip ediyor. Akşam haber seyretmek gibi bir motivasyonları kalmıyor bence. Zaten haber veren çok kanal var. Bizde de olmayıversin.

* İnsanlar binbir tane stresin içinde belki izleyip dertlerini unutamayacak ama bizi gülümseyerek izleyip, mutlu olacak. Böyle bir kanal diyebiliriz...

*Belgesel yayınlamayı düşünüyorum. Geçtiğimiz günlerde arkadaşlarca bir belgeseli büyük bir heyecanla izledik. Belki para kazanmayabilir ama yayının bir bölümünde denemek istiyorum. Sonuçta kanal benim..

Hürriyet