Oğlunun Hakan Şükür olan adını değiştirmek için başvurdu!

Şırnak'ın Silopi ilçesinde fırıncı Abdurrahman Yakaomar, 11 yaşındaki oğlunun Hakan Şükür olan adını değiştirmek için mahkemeye başvurdu. Yakaomar, oğlunun adını Fethullah Gülen cemaatiyle ilişkisi olduğu öne sürülen eski milli futbolcu Hakan Şükür ile anılmaması için değiştireceğini söyledi.
 Oğlunun Hakan Şükür olan adını değiştirmek için başvurdu!
2017-02-15 12:41:58   Güncelleme: 2017-02-15 12:41:58    

Silopi'de fırın işleten Abdurrahman Yakaomar, Fethullah Gülen cemaatiyle ilişkisi bulunduğu belirtilen eski milli futbolcu ve eski milletvekili Hakan Şükür'e tepki göstererek, çocuğunun Hakan Şükür olan ismini değiştirmek için mahkemeye başvurdu.

Yakaomar, 1995-2002'de 3'ncü Lig ekiplerinden Silopispor'da futbol oynadığı dönemlerde Galatasaray'da top koşturan Hakan Şükür'e olan sevgisinden dolayı yeni doğan çocuğuna Hakan Şükür ismini verdiğini ve futbolu bıraktıktan sonra fırıncı dükkanı açtığını söyledi. Yakaomar, 'FETÖ' mensuplarının 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında oğlunun ismini değiştirmeye karar verdiğini belirtirek, şöyle konuştu:

'Hakan Şükür olan oğlumun adını, Yasin Börü ve Diyarbakır'da 9 Haziran 2015'te silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Yeni İhya Der Başkanı Aytaç Baran adlarını kullanarak 'Yasin Aytaç' olarak değiştirmek için mahkemeye başvurdum. Bundan sonra çocuğumu Yasin Aytaç olarak çağıracağız. Dilekçemizi mahkemeye verdik. Hakan Şükür yaşayacağına Yasinler, Aytaçlar yaşasın.'

'ESKİDEN HAKAN ŞÜKÜR'Ü SEVİYORDUM ŞİMDİ SEVMİYORUM'

Babasının ismini değiştirmek için mahkemeye başvurduğu Hakan Şükür Yakaomar ise, 'Eskiden Hakan Şükür'ü çok seviyordum. Şimdi onu sevmiyorum. Adımın Yasin Aytaç olacağı için çok mutluyum' dedi

Foto Galeri Videolar Son Dakika Haberler Video Kategori Foto Kategori Vehaber İletişim Künye Şikayet Menü