'Yetmez ama hayır' çalışmasına saldırı! 1 kişinin burnu kırıldı

Türkiye Komünist Partisi üyelerinin yaptığı çalışmaya bir grup saldırdı, saldırıda bir kişinin burnu kırıldı.
'Yetmez ama hayır' çalışmasına saldırı! 1 kişinin burnu kırıldı
2017-02-18 17:43:05   Güncelleme: 2017-02-20 03:42:57    

Samsun'da referandumla ilgili çalışma yapan TKP üyelerine saldırı gerçekleştiği, saldırıda bir kişinin burnunun kırıldığı öğrenildi. TKP'nin yayın organı Sol'da yer alan habere göre Samsun'da Çiftlik Caddesi üzerinde haftalık siyasi dergi Boyun Eğme'nin 'Yetmez ama hayır' manşetiyle yayınlanan 65. sayısını tanıtan ve 'hayır' çalışması yapan Türkiye Komünist Partisi üyelerine bir grup saldırdı.

Bugün öğleden sonra meydana gelen olayda, bir parti üyesinin burnu kırıldı. O sırada caddeden geçen kişiler TKP üyelerine  yardımcı olmaya çalıştı.

Samsun'da TKP'nin yürüttüğü Hayır çalışmasına yönelik saldırıyla ilgili TKP Samsun İl Örgütü bir açıklama yayınladı. 

'Çeteler kaçacak, komünistler kovalayacak!' başlıklı açıklama şu şekilde: 

'Samsun'da Ocak ayının son haftasından başlayarak Türkiye Komünist Partisi'nin sokağa taşıdığı Yetmez ama Hayır çağrısı bugün korkakça bir saldırıya uğradı.

Yobazların ve faşistlerin reislerinden cesaret alarak Hayır diyenlere ülke genelinde tehditlerde bulunduğunu biliyoruz. Ancak Samsun'da görüldüğü gibi cesaretleri ancak vurup kaçmaya yetiyor.

Her zaman söylüyoruz: Emekçilerin örgütlü gücü karşısında çeteler ve onların arkasına sığınan patron sınıfının bir hükmü yoktur.

Samsun'un ilerici kamuoyu, referandum boyunca meydanı boş zanneden ırkçı ve şeriatçı çetelere pabuç bırakmayacaktır.

Türkiye Komünist Partisi, nereye kaçarlarsa kaçsınlar bu güruhu Samsun'dan ve ülkemizden temizleyene kadar kovalamaya devam edecektir.

TKP Samsun İl Örgütü olarak bir kez daha 'Hayır ama yetmez' diyor, Samsun halkını örgütlü bir şekilde 'Sosyalizme Evet' demeye çağırıyoruz!'

Foto Galeri Videolar Son Dakika Haberler Video Kategori Foto Kategori Vehaber İletişim Künye Şikayet Menü