SAT komandosu Ali Türkşen'den Rasim Ozan'a: Yer ve saat söylesin, yalnız geleceğim

Ergenekon ve Balyoz davası mağdurlarından emekli SAT komandosu Ali Türkşen, T24 ve Rasim Ozan Kütahyalı'ya tepki gösterdi. Türkşen, Kütahyalı'ya 'ROK’a iletin: yerini, kanalını, saatini söylesin. Yalnız geleceğim' mesajı iletti.
SAT komandosu Ali Türkşen'den Rasim Ozan'a: Yer ve saat söylesin, yalnız geleceğim
2017-03-09 20:24:57   Güncelleme: 2017-03-09 20:24:57    

Balyoz ve Ergenekon’da yargılanan askerlerin kurduğu 'Hayırlı Konvoy'un üyelerinden emekli albay Ali Türkşen’in Sabah yazarı Rasim Ozan Kütahyalı’ya 'Hayatında bir gün şerefinle yaşa' demesiyle başlayan polemik sürüyor.

Gerçekgündem'de yer alan habere göre, bu sözlere 'Meczup' ve 'Şerefsiz hain' ifadeleriyle yanıt veren Sabah yazarına 'İstediğin kanalda, istediğin programa çıkalım' diyen Ali Türkşen’in çağrısına Kütahyalı’dan yanıt geldi. Ülke genelinde ‘Hayırlı Konvoy’daki en rütbeli isimlerden olan emekli tümgeneral Ahmet Yavuz’un kendisiyle canlı yayına çıkmayı kabul etmediğini söyleyen Rasim Ozan Kütahyalı, Albay Ali Türkşen’e 'Korkak komutanlarını da al, hep beraber canlı yayına çıkalım' dedi.

T24’ün bugünkü haberinde Kütahyalı’nın sözlerine yanıt olarak Ali Türkşen’in açıklamaları yer aldı. Türkşen, 'Korkak ifadesini aynen iade ediyorum. İstediği zaman, istediği televizyon kanalında karşı karşıya gelmeye hazırım. Birkaç gün içerisinde bir yanıt bekliyorum' ifadelerini kullandı.

Türkşen, T24’ün açıklamaların tamamına yer vermediğini belirterek, 'Bugün telefonla aradınız, söylediklerimi buraya yazmamışsınız. ROK’a iletin: yerini, kanalını, saatini söylesin. Yalnız geleceğim' diye yazdı.