Kadir Topbaş'ın istifasından sonra AKP'den ilk açıklama

Kadir Topbaş'ın İBB Başkanlığı görevinden istifa etmesinin ardından AKP Sözcüsü Mahir Ünal açıklamalarda bulundu. Ünal, ' Bunları bir nöbet değişimi olarak görmek lazım' dedi.
Kadir Topbaş'ın istifasından sonra AKP'den ilk açıklama
2017-09-23 08:12:34   Güncelleme: 2017-09-23 08:12:34    

Kadir Topbaş'ın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinden istifa etmesinin ardından açıklamalarda bulundu. Ünal'ın açıklamalarından satırbaşları şöyle:

'AK Parti, partilerden bir parti değildir. AK Parti bir millet hareketidir. Bugün Kadir Bey, kişisel bakış açısını paylaştı. Son noktayı koydu. ‘Buradan kimseye ekmek çıkmaz diyerek’ kendisi son noktayı koydu.2019’a doğru giderken bazen teknik bazen taktik olarak sürecin gözden geçirilmesi amacıyla bazı nöbet değişikliklerini normal görmek gerekir.Bunları bir nöbet değişimi olarak görmek lazım. Kadir Bey de altını çizdi, ‘Sakın ha bu benim siyasi partimden ayrılmam olarak algılanmasın’ diyerek son noktayı koydu.

Her istifa bir tercih ve her tercih de kendi anlamını taşır. Kadir Bey de 2004’ten bugüne kadar onurlu bir şekilde yürüttüğü belediye başkanlık görevini adeta bir ibrada bulunur gibi ibra etti.

AK Parti, partilerden bir parti değildir. AK Parti bir millet hareketidir. Bugün Kadir Bey, kişisel bakış açısını paylaştı. Son noktayı koydu. ‘Buradan kimseye ekmek çıkmaz diyerek’ kendisi son noktayı koydu.

2019’a doğru giderken bazen teknik bazen taktik olarak sürecin gözden geçirilmesi amacıyla bazı nöbet değişikliklerini normal görmek gerekir.

Bunları bir nöbet değişimi olarak görmek lazım. Kadir Bey de altını çizdi, ‘Sakın ha bu benim siyasi partimden ayrılmam olarak algılanmasın’ diyerek son noktayı koydu.'

Foto Galeri Videolar Son Dakika Haberler Video Kategori Foto Kategori Vehaber İletişim Künye Şikayet Menü