Pınar Aydınlar'a trafikte saldırı

Saldırgan, Pınar Aydınlar'ın aracının camına ve kaportasına tekme attı. Aracı defalarca tekmeleyen kişinin küfür ve hakaret ettiği belirtilirken, Aydınlar aracı hızla sürerek olay yerinden ayrıldı.
Pınar Aydınlar'a trafikte saldırı
2017-09-26 13:44:40   Güncelleme: 2017-09-26 13:48:55    

Çağlayan'da görülecek duruşmasına katılmak üzere yola çıkan sanatçı Pınar Aydınlar, trafik ışıklarında durduğu esnada kimliği bilinmeyen bir şahıs tarafından saldırıya uğradı.

 
Halkların Demokratik Partisi (HDP) Parti Meclis Üyesi ve sanatçı Pınar Aydınlar, 7 Haziran seçim döneminde yaptığı konuşma nedeniyle yargılandığı dava duruşmasına katılmak üzere Kağıthane'de bulunan evinden Çağlayan'daki İstanbul Adliyesi'ne gitti. Annesi ile birlikte Kağıthane'de bulunan trafik ışıklarında aracı ile duran Aydınlar'a, bordo renkli üzerinde Türk bayrağı olan bir araçtan inen bir erkek Aydınlar'ın aracının camına ve kaportasına tekme attı. Aracı defalarca tekmeleyen kişinin küfür ve hakaret ettiği belirtilirken, Aydınlar aracı hızla sürerek olay yerinden ayrıldı. 
 
Suç duyurusunda bulunacağını belirten Aydınlar, olayın planlı olduğunu düşünmek istemediğini söyledi. Aydınlar, olay sırasında çevrede bulunanların tepkisiz kaldığını da dile getirdi. 
 
Aydınlar'ın aracında küçük çapta maddi hasar meydana geldi. 
Foto Galeri Videolar Son Dakika Haberler Video Kategori Foto Kategori Vehaber İletişim Künye Şikayet Menü