Falafel Karim Sahyoun isimli vegan restorana köpeğin girmesine izin verilmedi!

Beyoğlu İstiklal Caddesi'nde bulunan Falafel Karim Sahyoun isimli vegan restorana cocker cinsi, Kırpık isimli bir köpeğin girmesine izin verilmedi. Veganlar duruma tepki gösterdi.
 Falafel Karim Sahyoun isimli vegan restorana köpeğin girmesine izin verilmedi!
2017-10-01 23:10:14   Güncelleme: 2017-10-11 22:55:07    

Beyoğlu İstiklal Caddesi'nde bulunan Falafel Karim Sahyoun isimli vegan restorana köpeğin girmesine izin verilmedi. 3 hayvan hakları aktivisti vegan lokantaya yemek yemeye gittiler fakat yanlarında köpek olması nedeniyle mekana alınmadılar.

Bir hayvan hakları aktivistinin 'Burası vegan lokanta değil mi, yalandan vegansınız, vegan ne demek?' diye sorması üzerine mekan çalışanlarından birisi 'Et yemezler, süt içmezler' diye karşılık verdi. Bunun üzerine hayvan hakları aktivisti 'Peki bunu niçin yaparlar?' diye sordu. Mekan çalışanı sessiz kalınca hayvan hakları aktivisti 'Bunu etik gerekçelerle hayvan hakları için yaparlar ama siz daha köpeğe tahammül edemiyorsunuz, buraya veganların gelmemesi için gerekeni yapacağız' diyerek mekanı terk etti. Mekan çalışanı bunun üzerine 'Özür dileriz, kusura bakmayın' diyerek mekana gelenlerin köpeklerden rahatsız olduğunu iddia etti.

Vehaber Menu