CHP'den kadına yumruk atan tıp öğrencisi hakkında açıklama!

İstanbul Ataşehir’de bir kadın sokak ortasında yumruklu saldırıya uğradı. Saldırganın CHP üyesi olduğu iddia edildi.
CHP'den kadına yumruk atan tıp öğrencisi hakkında açıklama!
2017-10-02 12:39:50   Güncelleme: 2017-10-02 12:39:50    

İstanbul Ataşehir Ferhataşa Mahallesi Yeditepe Caddesi’nde geçen cuma günü meydana gelen ve güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde bir kişi kaldırımda yürüyen A.Ç’nin omzuna çarptı, ardından da yürümeye devam etti. A.Ç arkasını döndü ve bir şeyler söyledi. O esnada geri dönen saldırgan, çarptığı kadına yumruklu saldırıda bulundu. Kadın yere düşerken, saldırgan olay yerinden ayrıldı. Saldırıya uğrayan A.Ç. polise verdiği ifadede, evine gittiği sırada siyah saçlı, kirli sakallı, beyaz tenli bir erkeğin kendisine çarptığını söyleyerek, 'Yavaş olur musunuz dedim. O da bana, ‘Sen bana nasıl böyle bir şey dersin’ diyerek beni omuzlarımdan yere itti ve düşürdü. Bir müddet yerde kaldım' dediği öğrenildi.

Saldırgan Ataşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği'ne bağlı ekipler tarafından yakalandı.
Güvenlik kameralarını inceleyen polis yaklaşık 20 binada yaptığı aramada şüphelinin ayakkabılarını bir dairenin önünde görünce evi tespit etti. Şüpheli Hakan Dündar burada yapılan aramada yakalanarak emniyete götürüldü.

TIP ÖĞRENCİSİ ÇIKTI

Ataşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği'ne bağlı ekipler, yaklaşık 200 güvenlik kamerası inceledi. İncelenen kameralarda şüphelinin Ferhatpaşa Mahallesi'ndeki evinin sokağı tespit edildi. Ataşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kamera görüntülerinden saldırganın Hakan D. olduğunu belirledi. Yapılan operasyonda Hakan D. akşam saatlerinde gözaltına alındı. Hakan D'nin Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi'ni 3. sınıfta dondurduğu ve ağabeylerinin marketinde çalıştığı anlaşıldı. Hakan D, emniyette sorguya alındı. 

İLK İFADESİ

Hakan D. emniyetteki ilk ifadesinde, 'Ailemle tartışmış, sinirli bir şekilde dışarı çıkmıştım. Yürürken bir kadına çarptım. Kadın bana, 'Önüne baksana geri zekalı'  dedi. Ben de moralim çok bozuk olduğundan dönüp omuzundan hızlıca ittim.' dediği öne sürüldü.

Sosyal medyada Hakan D.'nin CHP Ataşehir Gençlik Kolları Üyesi olduğu ileri sürüldü. İddialara karşı CHP Ataşehir Gençlik Kolları Yönetim Kurulu tarafından yapılan açıklamada, 'Hakan Dağ' isimli bir üyemiz bulunmamaktadır' ifadeleri kullanıldı.

İşte o açıklama:

Foto Galeri Videolar Son Dakika Haberler Video Kategori Foto Kategori Vehaber İletişim Künye Şikayet Menü