İzmir'de gençler Playboy'un kurucusu için lokma döktürdü!

İzmir'de bir grup erkek, geçtiğimiz günlerde yaşamını yitiren Playboy dergisinin kurucusu Hugh Hefner için sokakta lokma dağıttı.
İzmir'de gençler Playboy'un kurucusu için lokma döktürdü!
2017-10-04 14:28:10   Güncelleme: 2017-10-04 14:28:10    

İzmir’de bir grup genç, geçtiğimiz günlerde yaşamını yitiren Playboy dergisinin kurucusu Hugh Hefner için sokakta lokma dağıttı. Gençler, dağıttıkları lokmaların fotoğraflarını sosyal medyadan paylaştılar.

İzmir'de sokaktan geçen vatandaşlara Hugh Hefner için lokma dağıttıklarını söylemeyen gençler, lokma için bir de araç tuttular. Dağıtılan lokmanın yanında Hugh Hefner’in fotoğrafını da göğüslerine asan gençler, oradan geçen bir vatandaşın, Hefner’i fotoğrafından tanıyıp bu durumu sosyal medya hesabından paylaşmasından sonra ortaya çıktı. 

Bora Alevok adlı kullanıcı, '…Lokma alan biri de ‘Allah kabul etsin’ dedi ve yürüdü. Ama bir tuhaflık vardı. Çocuklar renkli ceket ve pantOlonlar, yapılı saçlar falan... Değişik gibi böyle… Gözüme o çocuklardan birinin göğsünde iğne ile tutturduğu ve hayrına lokma döktürdükleri adamın resmi çarptı... Hugh Hefner! İçimden kahkaha attım' şeklinde bir paylaşımda bulundu.

O paylaşım şöyle:

 

Vehaber Menu