İzmir'de 6 Katlı Otelde Yangın Çıktı

İzmir’in Konak ilçesi Basmane semtinde bulunan bir otelde yangın çıktı. Otelde kalan bazı müşteriler pencerelerden park halindeki otomobillerin üzerine atlayarak kurtulmaya çalışırken, bir kadının da yangının merkezindeki odadan yan odaya geçmeye çalıştığı sırada binadan aşağı düştüğü görüldü. Yangında içeride mahsur kalanlar kurtarıldı. Alevler içinde kalan otelden kurtarılan 4 kişi hastaneye kaldırıldı.
İzmir'de 6 Katlı Otelde Yangın Çıktı
2018-03-07 13:16:28   Güncelleme: 2018-03-07 13:16:28    

 

 

 

İzmir’in Konak ilçesine bağlı Basmane semtinde bulunan Alican Otel’de sabah saatlerinde yangın çıktı. Zemin katla birlikte 6 katlı olan binanın ilk 3 katında tadilat olması sebebiyle müşteri yoktu. Ancak otelin üst katlarında kalan müşterilerden ikisi, alevlerin bir anda binayı sarmasıyla panik içerisinde camlara çıktı.

Bir otel müşterisinin yangından kurtulmak yan odaya geçmeye çalıştığı sırada binadan düştüğü görüntüler, cep telefonu kamerasına yansıdı.

 

Olayın görgü tanıkları da otelin bulunduğu sokakta büyük panik yaşandığını, iki kadının can havli ile cama çıktığını söyledi. Görgü tanıkları, otelde mahsur kalan diğer müşterilerin de itfaiye ekiplerinin yardımı ile kurtarıldıklarını belirtti. Olayda biri ağır 4 kişi yaralandı. Yangın kontrol altına alındı.