Çiftlik Bank dolandırıcısının tutuklu eşinden tahliye talebi

Çiftlik Bank dolandırıcısı olarak tanınan Mehmet Aydın'ın eşi Sıla Aydın, geçen hafta tutuklandı. Aydın'ın avukatı, müvekkilinin tahliyesini talep etti.
Çiftlik Bank dolandırıcısının tutuklu eşinden tahliye talebi
2018-03-20 14:30:20   Güncelleme: 2018-03-20 14:30:20    

Yaklaşık 80 bin kişiyi dolandırıp Uruguay'a kaçan 27 yaşındaki Mehmet Aydın'ın eşi Sıla Aydın, tahliye talebinde bulundu. Sözcü'den Turgut Erat'ın haberine göre, Sakarya Ferezli Cezaevi’nde tutuklu bulunan Sıla Aydın’ın avukatı Abdullah Yörük tahliye dilekçesinde 'şuç ve cezalar şahsidir' gerekçesini sundu.

EŞİNİ BOŞAMAMIŞ

Yaklaşık 1 haftadır tutuklu bulunan Sıla Aydın’ın Çiftlik Bank dolandırıcısı Mehmet Aydın’dan boşandığı iddia edilmişti. Ancak bu boşanma hiç gerçekleşmedi. Yani resmi olarak Sıla Soysal Aydın ve Mehmet Aydın hâlâ evli. İddialara göre Sıla Aydın geçtiğimiz Ocak ayının 18’inde Mehmet Aydın ile anlaşmalı olarak boşanmaya karar vermiş ancak Mehmet Aydın bu anlaşmaya yanaşmamış.

YÜKLÜ PARA TRANSFER İDDİALARI VAR

Soruşturma sürecinde Mehmet Aydın’ın eşi Sıla Aydın hesabına yüklü para transferleri iddiasının ardından Çiftlik Bank mağdurları Sıla Aydın’ın peşine düştü. Bir üye ile Çiftlik Bank hakkında yaptığı telefon konuşmasının internette yayınlanmasının ardından Sıla Aydın tutuklanmıştı.

CEZAEVİNDE SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Avukat Yörük, Sıla'nın cezaevinde zor günler geçirdiğini, koğuşta başını duvarlara vurduğunu ve ‘hırsızın karısı' denilerek baskı yapıldığını açıklamıştı. Müvekkilinin cezaevinde psikolojinin iyice bozulduğunu belirten Yörük, yazdığı dilekçe ile tahliyesini talep etti.

ÇİFTLİK BANK CEO’SU ‘GEÇMİŞ OLSUN’ 

Çiftlik Bank CEO’su Mehmet Aydın Uruguay’dan gönderdiği ses kaydında mağdurlara ‘geçmiş olsun’ demişti.

Foto Galeri Videolar Son Dakika Haberler Video Kategori Foto Kategori Vehaber İletişim Künye Şikayet Menü