Meral Akşener: Cumhurbaşkanı, Engin Altan kardeşime Ertuğrul Gazi muamelesi yapıyor

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, tarihin dizilerden öğrenilmesini eleştirdi.
Meral Akşener: Cumhurbaşkanı, Engin Altan kardeşime Ertuğrul Gazi muamelesi yapıyor
2018-03-20 15:51:11   Güncelleme: 2018-03-20 15:51:11    

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, haftalık basın toplantısında gündeme dair açıklamalarda bulundu. O konuşmadan satır başları şöyle:

Bu ülkeyi yönetenler şimdi de kalkmışlar fetihten söz ediyorlar. Madde bir, fetih sizi aşar birader, az yutkun da konuş. Madde iki, tarihi mazlumları korumak, barışı tesis etmekle dolu olan ordumuz, senin yeniçeri ocağın değil, madde üç, fetih mi? Türkiye’yi ileriye taşıyamayacağın belli olunca yüzlerce yıl geriye düşüyorsun, buna asla müsaade etmeyeceğiz.

Dizi oyuncusu Engin Altan kardeşime ‘Ertuğrul Gazi’ muamelesi yapan  bir Cumhurbaşkanımız var! Siz hiç o dizi oyuncusu karşısında, Sayın Erdoğan’ın beden diline baktınız mı? Bakmadıysanız girin internete bakın. Dizi oyuncusuna tarihi kahraman muamelesi gösterenler, bu güzel vatanın şanlı tarihini de dizilerden öğreniyor. Tarih öğreneceksen bizim dünya çapında tarihçilerimiz var. Onlardan oku. İlber Hocadan oku. İlber Hocamıza ödül verdin, iyi ettin, güzel ettin de, bir tek kitabının sayfasını karıştırdın mı sen? Yok. Ya ne yapıyorsun?Şahsi itibar bulacağım diye ülkenin itibarını iki paralık ediyorsun

 

Vehaber Menu