Telefon kulağında patlayan kadın hayatını kaybetti

Hindistan'da yaşayan genç bir kadın, Nokia 5233 modeli ile telefon görüşmesi yaparken cihazın kulağında patlaması sonucu hayatını kaybetti.
Telefon kulağında patlayan kadın hayatını kaybetti
2018-03-22 09:17:02   Güncelleme: 2018-03-22 09:17:02    

Hindistan'da yaşayan 18 yaşındaki Uma Oram, telefonunu şarja taktı. Akrabasından gelen çağrıyı yanıtlamak için telefonu kulağına götüren genç kadın o anda dehşeti yaşadı.

Oram, bir anda akıllı telefonun patlaması sonucunda elinden, göğsünden ve bacaklarından yaralandı. Sesi duyarak yardımına koşanlar genç kadını baygın halde bularak hastaneye götürdü. Oram, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Konu ile ilgili olarak HMD Global firması da basın açıklaması yaptı. HMD Global açıklamada, 'Şu anda gelen haberlerde yer alan tüm bilgilerin doğruluğunu onaylayamıyor olsak da, bahsi geçen akıllı telefonun HMD Global tarafından üretildiği ve satışa sunulduğu kesin bir durumdur. Bugüne kadar kullanıcılarımıza yüksek kalite ürünlerle en iyi deneyimleri yaşatmaya çalıştığımızı ve kullanıcılarımızın güvenliğini her zaman ön planda tuttuğumuzu belirtmek isteriz' ifadelerini kullandı.

(Shiftdelete)

Vehaber Menu