Instagram'a 'Yeni Gönderiler' tuşu eklenecek

Geçen yıl algoritma değişikliği yaparak gönderi sıralamasını karıştıran Instagram, kullanıcılarının hoşnutsuzluğuyla farklı bir değişikliğe gidiyor.
Instagram'a 'Yeni Gönderiler' tuşu eklenecek
2018-03-23 10:43:58   Güncelleme: 2018-03-23 10:43:58    

Instagram’ın akış algoritması, yeniyi üste çıkaran eski algoritmaya az da olsa geri döndürülecek. Instagram akışlarında kullanıcılar daha çok en yeni gönderileri görecek.

Shiftdelete tarafından aktarılan haberlere göre, kullanıcılardan gelen geri bildirimleri dikkate aldıklarını belirten sosyal medya platformu, akışta tekrar yeni gönderilerin üstte olmasını sağlayacaklarını duyurdu. Bu değişiklikle beraber akışın daha taze olması ve ilgilendiğiniz anları kaçırmamanızın sağlanacağı ifade ediliyor. Şirketin tamamen eski kronolojik akışa dönmediğinin altını çizelim. Öte yandan, 2 yıldır kullanıcıların oldukça şikayet ettiği yeni algoritma ile kıyaslandığında az da olsa geri adım atıldığı görülüyor. Artık neyi görmek isteyebileceğinizi Instagram belirlemeyecek. Akışın bir anda yenilenmesi sebebiyle çoğu zaman bir arkadaşınıza göstermek istediklerinizi de kaçırabiliyordunuz. Test aşamasına başlanılan Yeni Gönderiler tuşu ile akışın ne zaman yenileceğini siz belirleyeceksiniz. Böylece içeriklerde gezinmek çok daha keyifli hale gelecek.

Vehaber Menu