Tuğba Özay: Çok üzücü bir haber aldım az önce! Çok üzgünüm

Manken, oyuncu ve şarkıcı Tuğba Özay, sanatçı Göksel Sönmezocak'ın vefatının ardından duygusal bir mesaj paylaştı. Özay, 'Benim müzikal yolculuğumda ilk günden beri yanımda olan, kendi bestelerimin dışında bestesini aldığım tek insan, tek müzik adamı olan , şarkılarıma can veren, şu an yayınladığım sözleri bana ait , bestesi kendisine olan canım dostum, çok kıymetli hocam , notaların, bestelerin üstadı, biriciğim, dert ortağım , yoldaşım sevgili Göksel Sönmezocak’ı kaybettik' ifadelerini kullandı.
Tuğba Özay: Çok üzücü bir haber aldım az önce! Çok üzgünüm
2018-03-24 06:45:14   Güncelleme: 2019-01-26 11:56:39    

Sanatçı Göksel Sönmezocak yaşamını yitirdi.

Manken, oyuncu ve şarkıcı Tuğba Özay, Sönmezocak'ın vefatının ardından sosyal medya hesabından duygusal bir paylaşımda bulundu.

Özay şunları yazdı:

'Çok üzücü bir haber aldım az önce .. Çok üzgünüm .. Benim müzikal yolculuğumda ilk günden beri yanımda olan, kendi bestelerimin dışında bestesini aldığım tek insan, tek müzik adamı olan , şarkılarıma can veren, şu an yayınladığım sözleri bana ait , bestesi kendisine ait olan şarkımın da bestecisi canım dostum, çok kıymetli hocam , notaların, bestelerin üstadı,biriciğim, dert ortağım , yoldaşım sevgili Göksel Sönmezocak’ı kaybettik .. Çok erken yaşta amansız bir hastalığa yenik düşen canım dostum en son konuştuğumuzda sana geleceğimi söylemiştim .. Ben şimdi mezarına mı geleceğim canım dostum .. Şiirlerim, sözlerim öksüz mü kaldı şimdi ..? Ya Çido .? Nasıl dayanacak ..? Seni ölene dek hep anımsayacağım.. Senle ben Sezenle Onno gibiydik .. Hep öyle benzetirdim ben .. bir şiir, bir şarkı sözü yazsam ilk seni arar Hocam nasıl olmuş diye heyecanla sorardım .. Onayını almak beni hep mutlu ederdi .. ve ne ilginçtir ki en son verdiğim şarkı sözüm bir ölünün geride bıraktıklarına yakarışıydı.. Son cümlesi ; gelmezsen dostum gelmezsen eğer bil ki sana çocuk gibi , evet çocuk gibi küserim’ di .. nasıl bir döngüdür bu nasıl bir son .. sen de ne çok beğenmiş nasıl duygulanmıştın sözleri dinleyince .. seni çok ama çok seviyorum .. Şarkılarımın usta bestecisi , yüreğimin yoldaşı .. beni en iyi anlayan insanlardan Göksel Hocam anıların ışık olacak .. huzur içinde uyu .. melekler yoldaşın olsun Göksel Sönmezocak'

Vehaber Menu