Ormana götürdüğü eşinin ellerini baltayla parçaladı

Boşanmak üzere olduğu eşini 'sadakatsizlik'le suçlayan adam zorla ormana götürdüğü kadının ellerini baltayla parçaladı.
Ormana götürdüğü eşinin ellerini baltayla parçaladı
2018-03-24 07:02:08   Güncelleme: 2018-03-24 07:02:08    

Rusya'da geçen aralık ayında, akılalmaz bir olay yaşandı. Boşanmak üzere olduğu eşi Dmitry Grachyov (26) tarafından 'sadakatsizlik' ile suçlanan Margarita Grachyova (25), erkek şiddetine uğradı. Kocası tarafından zorla bir ormana götürülen genç kadın, kaçmaması için elleri ve ayaklarından bağlandıktan sonra kabusu yaşadı. Dmitry Grachyov, 'sadakatsizlik' ile suçladığı genç kadının iki elini de balta ile parçaladı. 

Doktorlar genç kadının sol elini kurtarabildi; 8 kırık bulunan sol elin yüzde 70 oranında işleve sahip olarak yeniden kullanabileceğini açıkladı. Ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen genç kadının sağ elini kurtarmak mümkün olmadı ve eli kesildi. 

'Annenizin elleri artık robot gibi' diyerek çocuklarının moralini yüksek tutmaya çalıştığını dile getiren genç kadın, ülkesine geri döndü. 'Hayatımın farklı bir boyutunu yaşıyorum. Problemlerimi kendi başıma çözebilmek için uğraşıyorum. Bundan sonra artık tek önceliğim sağlığım olacak... Bu süreçte yanımda olan herkese çok teşekkür ederim' dedi.

Margarita, dehşet veren saldırının ardından boşanma sürecinin tamamlandığı eski eşi Dmitry Grachyov'un şiddete meyilli olduğunu; boşanma sürecinde de yaşadığı öfke krizlerinde şiddete başvurduğunu söyledi. 

Genç kadın, 'İşyerinden bir erkek arkadaşımdan gelen mesajı gördükten sonra öfkelendi. Benim söz konusu arkadaşımla bir ilişki yaşadığımı, bu yüzden boşanmak istediğimi iddia etti. Kafasında bir şeyler kurdu ve bana saldırdı, işkence etti' dedi.

Margarita ayrıca, 'Bana mektup göndermeye devam ediyor. Kendisini beklemezsem hapisten çıktığı zaman beni öldürmekle tehdit ediyor. Onun hayatımdan tamamen çıkmasını ve bu vahşeti unutmak istiyorum' açıklamasında bulundu.