‘Farz oldu’ deyip imam nikahlı eşini ve kaynanasını öldürdü

Belçika’nın Liege Herstal bölgesinde yaşayan Giresunlu Emine Yağmur ve annesi Fatma Yağmur korkunç bir cinayete kurban gitti.
‘Farz oldu’ deyip imam nikahlı eşini ve kaynanasını öldürdü
2018-03-26 07:11:42   Güncelleme: 2018-03-26 07:11:42    

Edinilen bilgilere göre, 2008 yılında Ural Aydın ile evlenerek Belçika'ya yerleşen Emine Yağmur 2013 yılında eşinden boşandı. Babasını da kaybeden Emine Yağmur Türkiye'de yalnız kalan annesini Fatma Yağmur'u da yanına alarak Belçika'da yaşamaya başladı. 2 yıl önce Beytullah A ile tanışan Emine Yağmur daha sonra evlilik kararı aldı.

'İMAM NİKAHI KIYDILAR'

Evlilik kararından sonra çift bir süre sonra Türkiye'ye gelerek Beytullah A.'nın memleketi Konya'da imam nikahı ile dünya evine girdi. Yapılan nikahın ardından Belçika'ya tekrar dönen Emine Yağmur kısa süre sonra dini nikahlı eşinden hamile kaldığını öğrendi. Hamilelikten sonra çiftin arasında şiddetli geçimsizlikte başladı. Bir süre sonra şiddete dayanamayan Emine Yağmur durumu ilk önce annesine daha sonrada akrabalarına haber verdi. Çift bir süre sonra ayrı yaşamaya başladı fakat Beytullah A., Emine Yağmur ve annesi Fatma Yağmur'u tehdit etmeye başladı. Emine Yağmur Beytullah A. ile dini nikahlı evliliğinden bir kız çocuğu dünyaya getirdi. Kızını görme bahanesi ile anne kızın evine giden Beytullah A. iddiaya göre şiddetine devam etti.

'ÖLDÜRMEK FARZ OLDU'

Şiddet korkusundan kızını da göstermeyen anneye tehdit dolu mesajlar attı. Emine Yağmur bu mesajları ise sosyal medya hesabından paylaşarak korkusunu bastırmaya çalıştı. Beytullah A. 2 hafta önce ise Emine Yağmur'a ‘Sizi öldürmek farz oldu' diye mesaj attı. Anne kız dün gece Belçika'da yaşadıkları evinde bıçaklanmış ve kafaları kesilmiş bir şekilde cansız bedenleri bulundu.

'ESKİ EŞLER CİNAYETİ ORTAYA ÇIKARDI'

Cinayetleri işlediği iddia edilen Beytulah A. Emine Yağmur'dan olan kızını eski eşine götürerek verdi. Bunun üzerine durumdan şüphelenen Beytullah A.'nın eski eşi Emine Yağmur'un eski eşini arayarak durumdan şüphelendiğini ve Emine Yağmur'u hayatından endişe ettiğini söyledi. Durum karşısında eski eşinin oturduğu eve giden Ural Aydın eve geldiğinde kapıyı kimse açmayınca durumu polise haber verdi. Belçika polisleri eve girince vahşet ortaya çıktı. Kafaları kesilmiş ve birçok yerinden bıçak darbesi almış halde anne kızın cesedine ulaşıldı.

Foto Galeri Videolar Son Dakika Haberler Video Kategori Foto Kategori Vehaber İletişim Künye Şikayet Menü