CHP Meclis Üyesi Coşkun Tanış'a silahlı saldırı

CHP Grup Başkanvekili Coşkun Tanış, silahlı saldırıda vuruldu. Tanış'ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
CHP Meclis Üyesi Coşkun Tanış'a silahlı saldırı
2018-03-27 00:24:31   Güncelleme: 2018-03-27 01:53:05    

CHP Grup Başkanvekili Coşkun Tanış ile beraberindeki 4 arkadaşı, Rumeli kafede iki grup arasında çıkan kavgayı ayırmak isterken silahlı çatışmada yaralandı

Büyükçekmece Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Meclis Üyesi Coşkun Tanış, Mimarsinan bölgesinde kimliği belirsiz kişiler tarafından ayağından vuruldu.

CHP Grup Başkanvekili Coşkun Tanış ile beraberindeki 4 arkadaşı iki grup arasında çıkan kavgaya müdahale etmek isterken Coşkun Tanış ayağından vurulurken arkadaşlarının da yaralandığı bildirildi.

Tanış ve arkadaşlarının tedavisi Büyükçekmece Kolan Hospital’de sürüyor.

COŞKUN TANIŞ KİMDİR

Coşkun Tanış CHP İl Başkanı Cemal Canpolat'ın baş danışmanlık görevine getirilmışti. Kısa bir zaman önce gerçekleşen görüşmede Tanış'a baş danışmanlık görevini teklif eden Canpolat'ın, 2019 seçimleri öncesinde ekibi de netleşmeye başlamıştı.

Coşkun Tanış   Kars-Ardahan Göle doğumlu dur ilk orta ve Liseyı Göle de bitirdikten  Sonrasında vatan görevini tamamlamak için asker oldu.Vatan Borcu biter bitmez iş hayatı başlayınca  İsviçre'ye gitti.Orada  Sosyal Hizmetler Danışmalığı okudu.Yıne Sp nin üst kurul delegeliği  ve Aktıf hizmetlerde bulundu.Yine aynı  yıllarda Göçmenler Depertmanında yöneticilik yaptı.Yıne bu zaman içerisinde Uluslar arası Konferanslara katıldı.Yeminli tercumalık yaptı.Yurt dışı hayatı onsekiz  (18) yıl sürdü.

   2000 Yılında  Türkiye ye dönen Coşkun  Tanış İstanbul a yerleşti.Esenyurt ta  yirmisekiz (28) ay CHP belde başkanlığı,sırasıyla dokuz beldenın bağlı olduğu Büyükçekmece İlçenin  iki dönem ilçe sekreterliği,burada il ve ilçe Delegeliği,33-35 dönem kurultay delegeliği,yine aynı yıllar içerinde CHP de ARGE de görev yaptı,iki dönem  Büyükçekmece  Belediyesinin  CHP Grup  Başkan  Vekilliği ve İBB gurup sözcülüğü,2009 yılındaki yerel seçimlerde  Büyükçekmece ve İBB Meclis üyesi secildi, Chp nın 35 Olağan Kongresinde  İl kongre Delegesi oldu,2014 yılında tekrar liste birden ikinci kez İBB ve Büyükçekmece Meclis üyesi olarak seçildi ve halen bu görevde,ve Büyükçekmece Belediyesi Başkan vekili olarak devam ediyor.

  Bu görevleri  başarıyla sürdüren Coşkun Tanış a bir görevde CHP İstanbul İl Başkanı Sayın Cemal Canpolat tan geldi Baş danışmanlık görevi teklif edilen  Taniş memnuyetle kabul ettiğini  söyledi.

 

 

Foto Galeri Videolar Son Dakika Haberler Video Kategori Foto Kategori Vehaber İletişim Künye Şikayet Menü