Sevgilisiyle yatağa sığmayınca 121 kilo verdi

24 yaşında 300 kiloya ulaşan Amber Rachdi, 121 kilo verdi.
Sevgilisiyle yatağa sığmayınca 121 kilo verdi
2018-03-28 11:05:21   Güncelleme: 2018-03-28 11:05:21    

Oregon'da yaşayan Amber Rachdi, 300 kiloyken tek başına hareket bile edemiyordu. The Daily Mail'in haberine göre, ailesi evin içinde hareket etmesine yardımcı oluyordu. Genç kadının zayıflaması için erkek arkadaşı Rowdy motive etmiş. Çünkü, zorlukla hareket edebilen Rachdi, tekerlekli sandalyesini bile kullanamayacak hale gelip, hem fiziksel hem de psikolojik olarak kötü etkileniyormuş. Bunun üzerine Amber, kilosunu kontrol altına almak için ‘300 Kiloluk Hayatım' isimli bir televizyon programına başvurdu.

Günde dört öğün yemek ve bolca şeker yiyordu. Yedikçe daha da mutsuz oluyordu. Hayatı monoton bir hale gelmişti. O kadar kiloluydu ki erkek arkadaşıyla aynı yatakta bile uyuyamıyordu. Son olarak gastrik baypas ameliyatına girmeye karar verdi. Aşırı kilolu olmasından dolayı riskler olsa da kararı kesindi. Erkek arkadaşı Rowdy de endişeliydi. Ancak operasyona girebilmesi için 10 kilo vermesi gerekiyordu. Amber son derece kararlıydı. Doktoru Nowzaradan'a yakın olabilmek için Teksas'a taşındı. Sağlıklı şeyler yemeye de başladı. Kilo vermek için bir motivasyonu vardı ve spor yapmaya da başladı.

Operasyonunun ardından 12 ay geçtikten sonra doktorunu ziyarete gitti. Doktoru 65 kilo verdiğini görünce gözlerine inanamadı. Dr. Nowzaradan normalde böyle bir şey yapmasa da Amber ile gurur duyduğundan vücudundaki sarkıkları operasyonla almaya ikna oldu. Bu sırada Amber sağlıklı beslenmeye ve spor yapmaya devam etti. Ayrıca bir terapistle de görüşmeye başladı.

 
Foto Galeri Videolar Son Dakika Haberler Video Kategori Foto Kategori Vehaber İletişim Künye Şikayet Menü