Kuryenin tükürdüğü pizzayı alan müşteri: Üçüncü dilimi ısırırken ‘Yeme’ mesajı geldi

Eskişehir’de kuryenin tükürdüğü pizzayı sipariş veren Hüseyin Akyüz açıklama yaptı.
Kuryenin tükürdüğü pizzayı alan müşteri: Üçüncü dilimi ısırırken ‘Yeme’ mesajı geldi
2018-03-29 08:09:37   Güncelleme: 2018-03-29 08:09:37    

Eskişehir’de pizza dağıtımı yapan motosikletli bir kurye, apartman içerisinde açtığı pizza kutusunun içine tükürmüştü. Kuryenin işine son veren firma, apartman görevlisinin görüntüyü ‘şantaj’ amaçlı kullandığını öne sürmüştü.

Ajans haberlerinde adı verilmeyen firma Patronlar Dünyası’nın haberine göre  Domino’s Pizza.

Pizzayı sipariş eden Hüseyin Akyüz, İHA’ya konuştu.

‘Pizza kime geldiyse yemesin’ diye bağırdı’

Siparişi 23.30’da verdiğini aktaran Akyüz, 'Telefonla konuştuğum bayan arkadaşla aramada sadece şöyle konuşma geçti, nasıl bir pizza istediğimi söyledim ve kendisi bana adres sordu. Ben yaklaşık 7-8 yıldır aynı adreste oturuyorum. Adresi sorması üzerine bende, ‘Hanımefendi benim adresimin orada olması gerekiyor, neden adresim kayıtlı değil’ şeklinde bir soru sordum. Hanımefendi de böyle bir kaydın bulunmadığını, tekrar adresi istediğini söyledi. Benim kendileriyle konuşmam bu kadar. Yaşanılan olay bundan sonrasında başladı' dedi.

Binanın her katında güvenlik kamerası olduğunu aktaran Akyüz, 'Bina sahibinin yeğeni binamızda 1’inci katta oturuyor. O arkadaşın dairesinde duruyor güvenlik kameraları. Yukarı çıkarken birinci katta duraksamış bu pizzayı getiren kişi. Kameranın da çok yanıp sönmesinden dolayı ses de duymuş 1’inci kattaki komşu. Kameraya yaklaştığında pizzayı açıp içine tükürdüğünü görmüş. Sonra kapıyı açmış, yukarı çıkmaya başlayınca yakalayamamış. Daha sonra arkasından bağırmış ‘Pizza kime geldiyse yemesin’ diye. Böyle bağırınca da ben 5’inci katta oturduğum için kendim duymuyorum. Daha sonra tekrar içeri girip kameradan tespit ediyor hangi kata çıktığını. Bir katta iki kişiyiz zaten. Önce karşı komşumu arıyor, daha sonra beni arıyor. Ben de meşgule attım telefonu çok önemli bir şey olmadığını düşündüğümden. Daha sonra pizzadan 1-2 dilim yedim. Tam üçüncü dilimi ısırdığımda bana mesaj geldi ‘Pizzayı yeme’ diye. Daha sonrasında indim aşağıya hayırdır ne oldu diye, görüntülere baktıktan sonra böyle bir şey ile karşılaştım' ifadelerini kullandı.

Görüntüleri izledikten sonra bulaşıcı hastalık olmaması adına bir doktora gittiğini aktaran Akyüz, doktorun dediğine göre ‘aşırı titizlik’ merkezli bir hastalığının olduğunu söyledi ve ekledi: 'Normal bir insana göre daha fazla bu konuda etkilenebileceğimi söyledi.'

‘Şantaj’ iddiası için ‘algı’ diyen Akyüz, 'Suçlarını kabul ediyor ve bunun üzerine bana, ‘Sizin durumunuz gerçekten kötü bir durum bununla alakalı maddi ve manevi tazminatınızı, zararınızı karşılamak için bekliyoruz. Sadece bununla alakalı bize rakam belirtin’ şeklinde öncesinde bize karşı tarafın avukatından bir kağıt geliyor' dedi.