Demet Akalın'dan İbrahim Tatlıses'e: Çocuğunu askere yolla, vatan borcudur!

İbrahim Tatlıses, Demet Akalın'ın Afrin'e davet edilmediği için sitem etmesine karşılık verdi. Tatlıses, 'Herkese davetiye gitmiş. 'yusuf yusuf'tan gelemedi kimse' şeklinde konuştu.
Demet Akalın'dan İbrahim Tatlıses'e: Çocuğunu askere yolla, vatan borcudur!
2018-04-06 11:16:10   Güncelleme: 2022-03-28 01:18:35    

Kişisel Instagram hesabında açıklama yapan Akalın,  'Ne davet edildim ne çağrıldım! Ama sizi terbiyeye davet ediyorum! Yakışıksız! Yazık! Allaha şükür çoğu adamdan daha delikanlıyım kardeşim askere gidiyor! Sizde yollayın cocuklarınızı vatan borcudur!' ifadesini kullandı. 

Ne olmuştu?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kendisine eşlik eden çok sayıda sanatçıyla birlikte Hatay'da bulunan sınır birliklerini ziyaret etmişti. İbrahim Tatlıses'in 'Yaylalar' türküsünü Afrin harekâtına uyarlayarak söylediği ziyaret için Demet Akalın 'Beni arayan kimse olmadı. Hadi arayıp ulaşamadınız. Kocama ulaşsaydınız. Benim bütün işlerimle o ilgileniyor. Bu konuyla alakalı bana ulaşan olmadı' açıklamasını yapmıştı. 

 

 

 

Daha sonra Tatlıses, Akalın'ın sitemiyle ilgili olarak gazetecilere 'Herkese davetiye gitmiş. 'yusuf yusuf'tan gelemedi kimse' diye yanıtını vermişti. 

Vehaber Menu