Kılıçdaroğlu'ndan fezleke tepkisi: Hazırlatmazsanız şerefsizsiniz

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Kılıçdaroğlu'nun dokunulmazlığının kaldırılması için fezleke hazırlamıştı.
Kılıçdaroğlu'ndan fezleke tepkisi: Hazırlatmazsanız şerefsizsiniz
2018-04-13 11:24:44   Güncelleme: 2018-04-13 11:24:44    

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Konya'da belediye başkanları toplantısında konuştu. Kılıçdaroğlu, hakkında savcılara fezleke düzenletenin iktidar olduğunu söylerken 'Hazırlatmazsanız şerefsizsiniz' dedi.

Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarından satırbaşları şöyle:

 

  • Turgut Özal kendini eleştiren karikatürlere saygı duyuyordu. 2018'de bir karikatür çizin de göreyim. Sorun yaratan kişiler sorun çözemezler. Sorun yaratan kişiler ülkeyi tehlikeye atarlar. 
  • Ülkenin beka sorunu vardır. 16 yıldır bu ülkeyi kim yönetiyor. Saat başı CHP diyorlar, CHP ne yaptı size? Biz yönetiyorsak eleştirin. Dolar almış başını gidiyor, CHP diyorlar. Ortadoğu bataklığına CHP soktuysa eleştirin. Benim yanlışlarımı neden millete söylüyor, millete şikayet ediyorsun diyorlar. Kime şikayet edeceğim. Milletin burnundan getirdin.  Tahıl ambarı Konya'dayız değil mi? Bütün tahıllar dışarıdan geliyor, sorumlusu CHP mi?
  • (Erdoğan'ın 'Devletten aldığı maaştan başka para kazanmamış' ifadesine tepki) Bu memleketi bu hale getiren Ankara'da oturan beylerdir. Çok açık söylüyorum. Bana maaş dışında para almadın diyorlar. Evet haram yemedim. Haram yemeyi marifet sanıyorlar. Sen haram yediysen boğazında dursun. Ben haram da yedirmem. CHP iktidar olursa malı nasıl götüreceğiz diyorlar.