İYİ Parti’de imza seferberliği

24 Haziran’da yapılacak cumhurbaşkanlığı ile milletvekilliği genel seçimlerine İYİ Parti’nin katılıp katılamayacağı tartışılırken, partinin kurucusu Meral Akşener seçim startını verdi.
İYİ Parti’de imza seferberliği
2018-04-20 09:26:47   Güncelleme: 2018-04-20 09:26:47    

Akşener’in adaylığı için 100 bin imza toplama çalışmalarını da başlatan parti, bu kapsamda ilk olarak partinin 60 bin üyesinin imzasını alacak. Genel merkez sosyal medya hesapları üzerinden de '100 bin yetmez bir milyon imza kampanyası' başlattı. İYİ Parti kurmayları, 'seçime giremeyecekleri' tartışmalarına karşın, Emine Ülker Tarhan’ın genel başkanlığını üstlendiği Anadolu Partisi ve Abdurrahim Karslı’nın Genel Başkanı olduğu Merkez Partisi ve Türkiye Partisi’ne ilişkin kararları örnek gösteriyor. YSK’nin, 2011 genel seçimleri öncesinde her iki parti ile ilgili kararları olduğunu belirten kurmaylar, 'Onlar teşkilat çalışmalarını tamamlayıp, kurucular kuruluyla genel seçimlere YSK kararıyla katıldılar' diyor.

‘Başınıza yıkarım’

Meral Akşener, Demokrat Parti’den İYİ Parti’ye geçen Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’yı makamında ziyaret etti. Burada konuşan Akşener, 'İYİ Parti’nin seçimlere girmek için hiçbir şartı eksik değildi. Eğer engel olmaya kalkarsanız ben de Meral Akşener’sem o gök kubbeyi başınıza yıkarım' dedi.

Foto Galeri Videolar Son Dakika Haberler Video Kategori Foto Kategori Vehaber İletişim Künye Şikayet Menü