Hasta yakını doktorun kafasına kaldırım taşıyla vurdu

Şanlıurfa'da hastaneye getirdiği çocuğunun ateşi düşmeyen baba parke taşıyla doktora saldırdı.
Hasta yakını doktorun kafasına kaldırım taşıyla vurdu
2018-07-18 12:26:58   Güncelleme: 2018-07-18 16:04:13    

Şanlıurfa’da hasta olan çocuğunun ateşi düşmeyince sinirlenen baba, doktora parke taşıyla saldırdı. Doktor yaralanırken, saldırgan baba gözaltına alındı.

Harran Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Çocuk Bölümü’nde dün gece yaşanan olayda yüksek ateş şikayetiyle hastaneye getirilen çocuk, serviste tedavi altına alındı. Çocuğun bir türlü ateşi düşmeyince babası Abdulkadir Keskinli cevap alamadığını öne sürerek nöbetçi doktor Bahaddin Ahmet Yalçın ile tartışmaya başladı, ardından da nöbetçi doktoru bulduğu parke taşıyla yaraladı. Saldırıya uğrayan Dr. Yalçın kanlar içerisinde yere yığılırken, saldırgan baba ise hasta yakını ve sağlık görevlileri tarafından engellendi. Ağır yaralanan Dr. Yalçın meslektaşları tarafından ameliyata alındı. Abdulkadir Keskinli ise gözaltına alındı. ​

Bahaddin Ahmet Yalçın’ı parke taşıyla başına vurarak yaralayan Abdulkadir Keskinli, yapılan işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. İfadesinde herhangi bir pişmanlık duymadığını söylediği öğrenilen Abdulkadir Keskinli, cezaevine konuldu.

DHA

Vehaber Menu