Mustafa Ceceli'nin bir konseri daha iptal edildi

Vatandaşlar, Mustafa Ceceli konserine tepki gösterince belediye konseri iptal etti.
Mustafa Ceceli'nin bir konseri daha iptal edildi
2018-07-23 15:18:30   Güncelleme: 2018-07-23 15:18:30    

Mustafa Ceceli’nin eşine ait gizli görüntüleri ‘delil’ olarak mahkemeye sunması sonrası yaşanan tartışmalar sanatçının Zonguldak konserini iptal ettirdi. Konseri iptal eden belediye vatandaşların tepkisi üzerine bu kararı aldıklarını açıkladı.

Filyos sahilinde yapılması planlanan ‘Kültür Sanat ve Denizcilik Festivali’nde sahne alacak Ceceli için Zonguldaktan ve il dışından, Mustafa Ceceli konserini iptal edilmesi yönünde yoğun talep geldi. Ceceli’nin Konya’da düzenlenecek şölende vereceği konser de şarkıcıyla ilgili basında çıkan son haberler nedeniyle belediye tarafından iptal edilmişti. 29 Temmuz gecesi sahne alması plananlanan Ceceli yerine ise Gökhan Tepe gelecek.

‘İPTAL ETMEK ZORUNDA KALDIK’

Filyos Belediye Başkanı Ömer Ünal yaptığı açıklamada 'Filyos’un tanıtımı amacıyla ünlü sanatçılarımızın katılımıyla bir festival düzenliyoruz. Festivalin son günü Mustafa Ceceli sahne alacaktı. Ancak son günlerde Mustafa Ceceli ile ilgili kamuoyuna düşen haberler nedeniyle Mustafa Ceceli konserini iptal etmek zorunda kaldık. Konserin iptal edilmesi için Zonguldak’tan ve il dışından çok sayıda vatandaşımız belediyemizi telefonlarla aradı. Mustafa Ceceli hakkında kamuoyuna yansıyan haberler onun ailevi meseleleridir ve bizi ilgilendirmez. Ancak kamuoyundan bu konser öncesinde tepki aldık ve konseri iptal ettik. 29 Temmuz akşamı festivalimizde Gökhan Tepe sahne alacak. Kendisiyle görüşmelerimiz tamamlandı. Festivalimizin halkımıza ve beldemize yakışır şekilde kutlanması için elimizden geleni yapıyoruz' dedi. (ZONGULDAK/DHA)

Foto Galeri Videolar Son Dakika Haberler Video Kategori Foto Kategori Vehaber İletişim Künye Şikayet Menü