Pamukova İlçe Hastanesi'nde köpeğe işkence!

Pamukova İlçe Hastanesinde dün akşam hastane güvenliği yavru köpeği acil'in önünden uzaklaştırmak için elektro şok cihazıyla elektrik verince zavallı köpek uzun süre acı içinde kaldı..
 Pamukova İlçe Hastanesi'nde köpeğe işkence!
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2021-09-05 00:13:37    
Medyabar.com'dan İsmail Çetintaş'ın haberine göre; Olay dün akşam Pamukova İlçe Hastanesinde yaşandı. İddialara göre Pamukova İlçe Hastanesi Acil girişi önünde bulunan yavru köpek acil girişinden, hastanenin güvenliği tarafından uzaklaştırılmak istendi. Acil kapısı önünden yavru köpeği uzaklaştıramayan hastane güvenliği, iddiaya göre elinde bulunan elektro şok cihazı ile köşeye sıkıştırdığı yavru köpeğe elektrik verince zavallı yavru köpek olduğu yere büzülerek bir süre acı içinde kalınca hasta yakınlarından E.Ç bu manzara karşısında hastane güvenliğine müdahale etti.


Hasta yakını E.Ç yavru köpeğin hastane güvenliğince elektro şok cihazı ile uzaklaştırılmasına ve köpeğin acısına dayanamadığı olaya müdahale ettiğini belirterek şunlanı söyledi

' Acilin önünden bulunan ve daha sonradan öğrendiğim kadarı ile hastanede yemek artıklarından beslenen yavru köpeği adını bilmediğim hastane güvenliği acil kapısı önünden uzaklaştırmak istedi. Uzaklaştıramayınca elinde bulunan elektrikli bir aletle köşeye sıkıştırdığı yavru köpeğin kuyruk kısmından elektrik verince zavallı köpek acı içi havlamaya başladı. Bu manzaraya seyirci kalmadım ve güvenliğin yanına giderek sen ne yapıyorsun diye müdahale ettim. Bana ' Köpeği uzaklaştırmaya çalışıyorum ' dedi. Bende böyle elindeki elektro şok cihazı ile acı çektirerek mi uzaklaştırıyorsun dedim ve müdahale edince bıraktı. Adını bilmediğim hastane güvenliği sonra yanıma gelerek ' Ben elektrik vermedim ses cihazı elimdeki. Korsun diye ses şoku verdim ' dedi. Bende ses cihazı değil elindeki deyince aramızda kısa bir tartışma geçti. Daha sonra hastanede işim bitince yavru köpeği acilin önünden alarak evimin önüne getirdim '

Yaşanan bu olayın bazı hastane personeli ve hasta yakınları tarafından görüldüğünü söyleyen E.Ç hastane güvenliğinin yavru köpeğe yaptığının cezasız kalmamasını gerektiğini söyledi.

Elektro şok cihazı yüksek geriliminde elektrik verebilir, böylece saldırganı etkisiz hale getirir. Cihazı karşınızdaki kişiye dokundurduğunuzda geçici olarak baygınlık veya kas gevşemesine sebebiyet verir ve 20 dk ile 30 dk arasında kişi tam olarak eski sağlığına kavuşur.