1 yaşındaki köpeğe tecavüz!

Adapazarı'nın Karaman Mahallesi Keresteciler Sitesi ve ormanlık alanında hayvanseverler tecavüze uğradığı belirtilen 1 yaşındaki 'Fino' cinsi dişi köpek bulundu.
1 yaşındaki köpeğe tecavüz!
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2021-09-05 00:13:37    
İki yavrusu bulunan köpeği alan hayvanseverler onu Sakarya Büyükşehir Belediyesi Hayvan Barınağı'na teslim ederken, Cumhuriyet Savcılığı'na da suç duyurusunda bulundu.
Hayvanseverler Şenay Meşeli ve ablası Sibel Meşeli tarafından hafta sonu Adapazarı- Karaman Keresteciler Sitesi ve ormanlık alana atılmış köpeklerin besleme etkinliği yapılırken Türbe Alt yolunda çöp ve harfiyat atıklarının olduğu alanda küçük ırk dişi 'Fino' cinzi bulundu. Köpeğin boynundaki ip ve cinsel organındaki zedelenmeyi gören hayvanseverler titreme ve şok halinde bulunan köpeği ve iki yavrusunu alarak Adapazarı Belediyesi'ne ait hayvan barınağına getirdi. Veteriner Hekimi Zekeriya Tütüncü tarafından yapılan kontrolde köpeğin tecavüze uğramış olduğu ve ağır travma görüldüğünü söyledi. Anne köpek ve yavrularının üzerlerinde bira kokuları olduğunu söyleyen hayvanseverler, barınakta koruma altına alınan anne köpeğe tecavüz eden kişi veya kişilerin bulunması için sosyal medyada çağrı da yaptı. Hayvanseverler köpeğe tecavüz eden kişilerin bulunnması için harekete geçerken köpeğe tecavüz eden kişilerin 'Zoofili' olarak tanımlanan rahatsızlık olduğunu belirterek, 'Psikiyatrik bir hastalık olan Zoofili olarak tanımlanan hayvanlarla cinsel ilişkide bulunma, oldukça ciddi bir sorun teşkil etmekte. Bu insanların derhal bulunması ve çocuklarımızdan insanlarımızdan hayvanlarımızdan uzaklaştırılması gerekli.'
Foto Galeri Videolar Son Dakika Haberler Video Kategori Foto Kategori Vehaber İletişim Künye Şikayet Menü