Kadınların bilmesi gereken seks tüyoları!

Cinsel yaşamınızı renklendirecek bu seks bilgileri her kadına gerekli.
Kadınların bilmesi gereken seks tüyoları!
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2021-09-05 00:13:37    
Cinsel hayatınız için sizin de yapabileceğiniz bir şeyler var. Uzmanların tavsiyelerine kulak verin, aşkınızın zevkini katlayın.

1. Her kadının 'ateşleme garantili' bir dokunuşu ve pozisyonu vardır. Kendinizinkini keşfedene kadar deneyin. Orgazm olacağınızdan ancak bu şekilde emin olabilirsiniz.

2. Yıllardır en sevdiğiniz öpüşme şekli, seks süresi gibi cinsel hayat günlüğü bilgileriniz zamanla değişebilir. Yale Üniversitesi Tıp Fakültesi Jinekoloji Bölümü Prof. Mary Jane Minkin, 'Yeni durum karşısında paniğe kapılmanıza gerek yok' diyor. 'Yeni bir seks kimliği sadece 'yeni bir normaldir.''

3. Seks terapisti ve yazar Ian Kerner uyarıyor: 'Onun bir orgazmmetresi yok! Bir erkek olayın baştan çıkarıcı zevkine kendini kaptırdıktan sonra çevresini unutur. Bir kadın gibi 'beynini kullanmaya' devam etmez. Bu yüzden onu sık sık uyarın, konuşun.'

4. Elbette farklı yerlerde cinsel ilişkiye girmek hayatınıza bir renk katar ama temiz, güzel kokulu, ütülü ve kaliteli çarşafları olan geniş bir yatakta seks yapmanın keyfini de küçümsememek gerekiyor.

5. Klişe deyip geçmeyin. Bir gece otel odasında kalmak ya da beraber duşa girmek 'gerçekten' seksidir.

6. Ne kadar çok seks yaparsanız, o kadar çok daha fazlasını istersiniz.

7. Mastürbasyon sağlıklı ve cinsel hayata renk katan bir eylemdir. Bundan utanmayın.

8. Eğer orgazm olamama endişeniz yoksa partnerinizi elinizle tahrik edin. Özellikle sizin zevkiniz için zor pozisyonlar denemeyi göze almışsa ona biraz yardım etmenizin hiçbir zararı olmaz.

9. Bunu bilmek için görmemize gerek yok. Vajinanızın görüntüsü hakkında telaşa kapılmanız kesinlikle yersiz.

10. Seks onun aşkını gösterme şekli olabilir. Bu tarih kadar eski bir sorunsaldır: 'Aşk mı, seks mi?' Bir kadın ve bir erkeğin seksi değerlendiriş şeklinin farklı olması normaldir. Fakat kafanızda sürekli bu soruları taşımayın. Eğer onunla birlikte olmaya karar verdiyseniz seks gerçekten romantik ve özeldir.

11. Cinsel birleşmeden sonra hemen sarılıp uyuma isteğinizi anlayabiliyoruz. Ama kalkıp tuvalete gitmeniz gerekiyor, hanımlar. Bu sizi idrar yolu enfeksiyonlarına karşı korur.

12. Seks yaşlandıkça daha güzel olmaya başlar. Hem fizyolojik, hem de ruhsal açıdan…

13. Hayır, 'sırtını dönüp yatması' sizi sevmediği anlamına gelmiyor. Boşalmadan sonra erkeklerin vücudu bizimkinden farklı çalışır. Sızlanmadan onu hafifçe uyandırın ve göğsüne yatın.

14. Hayır, uyumak istemeniz seksin donuklaştığı anlamına gelmez. Uyku da tıpkı seks gibi vücudunuzun bir ihtiyacı ve tepkisidir.

15. Planlı bir seks spontane gelişenden daha iyi olabilir. Seks hazırlığı ve o anı bekleme heyecanı size ihtiyacınız olan motivasyonu sağlayabilir. Bunu partnerinizle paylaşırsanız o da heyecanlanacaktır. 'Bu gece sana özel planlarım var. İç çamaşırlarımı hazırladım' gibi bir mesaj çekmeyi deneyin.

16. İlişki sırasında acı çekiyor olmanızın erotik bir tarafı yoktur. Bir doktora görünmeniz gerekiyor.
Vehaber Menu