77 bin arama, 41 bin sms!

Linda Murphy adlı genç kadının; eski sevgilisi William Ryans'a tam 1937 e-mail, 41 bin 229 SMS, 217 sesli mesaj ve 647 mektup yazdığı ortaya çıktı. Bir haftada 77 bin 639 kere de cepten arayınca tutuklandı.
77 bin arama, 41 bin sms!
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2021-09-05 00:13:37    
World News Daily Report'un haberine göre Meksika Albuquerque Polis departmanı, ülke tarihine geçen en tuhaf olayla gündemde. 28 yaşındaki Linda Murphy, yalnızca üç hafta birlikte olduğu William Ryans'ı haftada tam 77.639 kere aramaktan tutuklandı. Murphy, yalnızca aramakla kalmayıp eski sevgilisine tam 1937 e-mail, 41 bin 229 SMS mesajı, 217 sesli mesaj ve 647 mektup yazdı.

Haber sitesinin verdiği rakamlar doğruysa genç kadın, bu rakamlarla taciz tarihine adınıaltın harflerle yazdırdı.

BUNUN ADI 'İLETİŞİM TACİZİ'

Obsesif kompulsif rahatsızlıktan muzdarip olan Murphy ile Ryans daha sonra ayrıldı. Murphy bu süre zarfında kendine üç adet telefon edindi. Böylece eski sevgilisini günün 24 saati; hem cep telefonu hem ev hem de iş telefonundan sürekli arayabiliyordu. Elbette bunu yapabilmesi için enerji içeceği, amfetamin gibi uyarıcılarla sürekli ayakta kalması gerekiyordu.

ERKEK ARKADAŞI ŞİMDİ RAHATLADI

Zavallı William Ryans'ın avukatı J.D. James Kilroy, 'Müvekkilim şu anda davalının tutuklanmasıyla çok rahatladı' açıklamasını yaptı. 'Kesinlikle uyuyamıyor, herhangi bir şekilde ne işten ne hayattan zevk alamıyordu. Depresyonun eşiğindeydi ve doğru düşünebilmek onun için çok zordu. Şimdi tek isteğimiz Bayan Murphy'nin ihtiyacı olan tıbbi yardımı alması. Ve yasaların onu müvekkilimden uzak tutması!'

GERÇEKTEN OLABİLİR Mİ?

News OK ise bu konu ile ilgili 'tuhaf ama belki de böyle haberlere inanmak istiyoruz' yorumunu getirdi. Benzer bir meseleye dikkat çeken site, Oklahoma'da 2010 yılında yaşanan eski bir olayı hatırlattı. Cierra Reed adındaki kadın, 2010 yılında bir hamburgerciden sipariş verip, aracının camından ödeme yapabilmek için yerde sürünmüştü. Çünkü çok sarhoştu ve bu yüzden tutuklanmıştı. Site, böylece kadının psikolojik rahatsızlıklarının yanı sıra, sarhoş olabileceğini de iddia etti. Haftada yalnızca 10 bin 80 dakika var. E Online'ın haberine göre bu hikaye 'çılgın bir kadın' için bile 'abartılmış' rakamlar içeriyor.
Foto Galeri Videolar Son Dakika Haberler Video Kategori Foto Kategori Vehaber İletişim Künye Şikayet Menü