Milli Gazete, Noel Baba'yı şeytan yaptı!

Saadet Partisi'nin gazetesi Milli Gazete, bugünkü sayısında manşetten yılbaşı kutlamama çağrısında bulundu.
Milli Gazete, Noel Baba'yı şeytan yaptı!
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2021-09-05 00:13:37    
Milli Gazete bugünkü sayısında 'Uyma şeytana! Aldanma! Kutlama' manşetiyle çıktı. Gazete manşetinde yılbaşı için 'Bu Gece Yine Küresel Şirkin Ayyuka Çıkacağı Bir Gece' ifadesini kullandı.

Milli Gazete'nin manşetinde şu ifadeler kullanıldı:

'Her sene takvim aynı tarihi vurduğunda saflar netleşiyor aslında. Yaratılıştan kıyamete kadar sürecek olan hak-batıl mücadelesinde dönüm noktalarından, belirleyici anlardan biri olarak karşımızda duruyor zaman. İbrahim’in karıncası mı, Hıristiyan kutsalının zangoçluğu mu? Bu gece; Müslüman’ın tarafını belli edeceği bir gece..

'BU GECE YİNE KÜRESEL ŞİRKİN AYYUKA ÇIKACAĞI BİR GECE'
Rabbin “Hakk”a çağrısına inatla direnenlerin isyanda zıvanadan çıkacağı gece. Doğru ve hak olan ne varsa zıddını yapmaya ant içmiş, nefis ve şeytanın kölesi olmuş muharref bir inancın mensupları haramla yoğrularak ateşle oynarken; sen ey Müslüman, sen ne yapacaksın!? Rabbin seni “onlara benzemekten” men ederken, sen bu çağrıya kulağını mı tıkayacaksın yine? “Kim bir kavme benzerse, o da onlardandır” diyen Peygamberini dinlemeyecek misin? Malumun İlamının şart olduğu bu zamanda; hazır mısın ispata?
Vehaber Menu