ALF, Arjantin’de hayvanları kurtardı, üniversite deney laboratuarını kundakladı!

Hayvan Kurtuluş Cephesi (Animal Liberation Front) Ulusal La Plata Üniversitesi'nde deney adı altında işkence edilen hayvanları kurtardı.
ALF, Arjantin’de hayvanları kurtardı, üniversite deney laboratuarını kundakladı!
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2021-09-05 00:13:37    
Aktivistler sosyal medya üzerinden yaptıkları açıklamada şu sözlere yer verdi;

İlerleme ve bilim, doğanın ve özgürlüğü düşmanı ilan edildi, her ne olursa olsun güç ve iktidar sahiplerinin el altında tutmak istediği bir araç oldu. Bu gelişmenin en önemli kısmı insanların doğanın geri kalanından koparılmasıdır, ve bu gelişmeyi hayata geçirmenin yollarından birisi hayvanların kullanılması ve esir edilmesidir. Ulusal La Plata Üniversitesi’nde sürdürülen hayvan deneylerine karşı sert bir eylem düzenlemeye karar verdik; bu üniversitede kedi, kobay faresi ve diğer hayvanlar üzerinde deney yapılıyor.

Bunu yapmak için hem taktik hem de gereklilik anlamında yangına ve şiddete başvurduk, ama yangın da şiddet de kaçırıp üzerinde deney yaptıkları hayvanların başına gelenler yanında bir hiç.

Ateşi, yangını, tehdit etmeyi ve gereken bütün yolları denemekten vazgeçmeyeceğiz, çünkü hayvan deneyleri sürüyor.

Buna kanıt sağlamak için Ulusal La Plata Üniversitesi’ndeki bütün kedi, kobay faresi ve fareyi kurtardık, ardından tesisi ateşe verdik.

Bu eylem son olmayacak, onlar her eylemin bir sonucu olduğunu anlayana kadar devam edeceğiz. Sömürü durana dek devam edeceğiz.
Vehaber Menu