Lezbiyen olduğumu hiç saklamadım!

Hem hayvan haklarını savunuyor, hem de gençlik sağlığı konusunda çalışmalar yapıyor. Üstelik cinsel kimliğini de saklamıyor. Bir zamanlar MTV’nin en ünlü VJ’lerinden olan Ruby Rose ismini ilerde daha sık duyacaksınız.
Lezbiyen olduğumu hiç saklamadım!
2013-01-01 02:33:35   Güncelleme: 2020-06-07 18:23:29    

29 yaşındaki Ruby Rose, ‘Orange is The Nwe Black’ dizisinin yeni sezonuna katıldı. Dizide ana karakter Piper Chapman’ın sevgili adayını canlandıracak olan Rose, epey kafa karıştıracağa benziyor. Ruby Rose’a mankenlik teklifi geliyor ancak o VJ’liği daha severek yaptığını söylüyor. ‘MTV beni olduğum gibi kabul etti, ne çok zayıf olmamı istedi ya da kilolu olmamı..’ diyor.

MTV seçmelerinde tam 2 bin kişinin içinden seçilmiş. Ruby Rose, lezbiyen olduğunu asla gizlemiyor. Hatta gençleri cinsel kimliklerini saklamama konusunda da ‘Break Free’ adında bir video çekerek yüreklendirdi. Çocukken kısa saçlı olduğu için yaşıtlarının onunla hep alay ettiğini söylüyor. ‘O zamanlar hep yüzüstü yatardım, böylece göğüslerimin çıkmayacağını isterdim’ diyor. Ancak sonrasında kendiyle barışmış ve erkek olmak gibi bir düşüncesi olmamış.

Twitter üzerinden nişanlısına ne kadar aşık olduğunu ifşa etmekten çekinmiyor. Rose, nişanlısı Phoebe Dahl’a üç kez evlenme teklif etmiş ve üçünde de reddedilmiş. Sonra sabahın köründe Dahl onun kapısına çiçekler ve çikolatalarla dayanmış ve evlenme teklif etmiş. Ruby Rose, mankenlik değil ama modellik yapıyor. Avustralya Melbourne doğumlu genç yıldız en son, ünlü bir kozmetik markasının da yüzü oldu.

Vehaber Menu