Muhabbet eden barbie bebek geliyor!

Yeni Barbie, gelişmiş bir ses tanıma sistemi ve internete kablosuz bağlantı özellikleri sayesinde, çocuklarla normal bir diyalog kurabilecek.
Muhabbet eden barbie bebek geliyor!
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2021-09-05 00:13:37    

Hello Barbie adlı bu ürün, bu yılın ilerleyen zamanlarında satışa sunulacak ve büyük ihtimalle bu yılın tatil döneminde en çok aranan oyuncaklardan biri olacak. San Francisco'dan ToyTalk tarafından geliştirilen konuşma algılama ve diyalog zekası teknolojisini kullanacak olan Barbie, artık gerçek anlamda çocukların ona ne anlattıklarını dinleyecek ve uygun cümleler ile karşılık verecek.

Üstelik Hello Barbie'nin bu yeteneği, sadece çocukları meşgul tutmak için kullanılmayacak. Bulut merkezli özel bir veri tabanında çocukların sevdikleri ve sevmedikleri şeyleri depolayacak olan bu oyuncak sayesinde, her Barbie'nin çocuklara verdiği cevaplar da değişecek. Yani, eğer bir çocuk Barbie'ye gösteri yapmaktan (şarkı söylemek, dans etmek) çok hoşlandığını söylerse, Barbie bu bilgiyi ileride kullanmak için depolayacak. Eğer çocuk Barbie ile büyüyünce ne olmak istediği hakkında konuşmaya başlarsa, Barbie ona şarkıcılık gibi meslekleri önerebilecek.

Ürünün fiyatı ve çalışma alanları henüz tam olarak açıklanmış değil ancak Hello Barbie'nin çalışmak için düzgün bir Wi-Fi bağlantısına ihtiyaç duyacağını söyleyebiliriz.

Vehaber Menu