Valilikten kar tatili açıklaması!

Valilik, ilçelerde kar temizleme çalışmalarının mevcut durumuna göre eğitim ve öğretime devam edilmemesi hususunda kararını kaymakamların yetkisine bıraktı.
Valilikten kar tatili açıklaması!
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2021-09-05 00:13:37    

Valilik'ten yapılan açıklamada, kentte görülen yoğun kar yağışının etkisini kaybettiği aktarıldı. Valilik'ten yapılan açıklama şöyle: 

"İlimizde yoğun kar yağışı etkisini kaybetmekte olduğundan yarın (cuma günü) eğitim ve öğretime devam edilecektir. Ancak ilçelerimize yağan kar miktarındaki farklılıklar ve ara sokaklarda devam eden kar temizleme çalışmalarının mevcut durumuna göre eğitim ve öğretime devam edilmemesi hususunda karar, İlçe Kaymakamlıklarımızın yetkisine bırakılmıştır" denildi.

20 ŞUBAT'TA HANGİ İLÇELERDE OKULLAR TATİL EDİLDİ?

Valiliğin açıklamasının ardından Büyükçekmece, Beylikdüzü, Esenyurt, Küçükçekmece, Bağcılar, Başakşehir, Çatalca, Sancaktepe, Çekmeköy, Kağıthane, Avcılar, Sultangazi ve Kartal ilçelerinde kaymakamlıkların kararıyla okulların yarın da tatil edildiği bildirildi.

Tatil konusundaki ilk resmi açıklama, Büyükçekmece Belediyesi'nden geldi. Açıklamada, "Devam eden ağır kış şartları ve yer yer kar kalınlığının 1 metreye ulaşması nedeniyle, ilçe kaymakamları ve ilçe belediye başkanlarının İstanbul Valisi Sayın Vasip Şahin ile yaptıkları koordinasyon sonucunda, Büyükçekmece, Beylikdüzü, Esenyurt ve Çatalca ilçelerinde 19 Şubat Cuma günü tüm ilk ve orta dereceli okullar tatil edilmiştir" denildi.

Foto Galeri Videolar Son Dakika Haberler Video Kategori Foto Kategori Vehaber İletişim Künye Şikayet Menü