İnsanların senin karını, kızını görmesine ne lüzum var?

Halkı hayvan öldürmeye teşvik etmesiyle bilinen Cübbeli Ahmet, (Ahmet Mahmut Ünlü) çektiği fotoğrafları telefonlarından paylaşanlara karıştı.
İnsanların senin karını, kızını görmesine ne lüzum var?
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2021-09-05 00:13:37    

Cübbeli Ahmet Hoca, Vahdet Gazetesi'ndeki köşesinde çok tartışalacak yorumlarda bulundu.

İşte o yazı;

"Adamın bir cep telefonu var. Onda da internet bağlı. Dünyanın bütün günahlarını işleme olanağı küçücük kutuda. İstediğinle mesajlaş, istediğinle müstehcen konuş, istediğin kötü siteye gir, istediğin yerde randevulaş, her şey küçücük kutunun içinde.

Cep telefonu eskiden olsa kimse evliya olamazmış eski ümmetten yahu! Bu ne bela yahu! İsteyen için bütün günahların kutusu.

KURT OLMUŞSUNUZ

Ama benim gibi olursan o ayrı. Ben mesaj atmayı bilmem. Numarayı bulamam, internete giremem. Bilmiyorum. Sadece telefona bakabiliyorum. O kadar. Ama siz maşallah kurt olmuşsunuz! Biraz az bilin! Uğraşmayın şu işlerle.

Yenilik, yenilik, yenilik… Cehenneme girmenin yeni yolları. Bırakın şu yenilikleri.

Her gün yeni bir şey çıkıyor. Herkes birbirinin yediğini, içtiğini görüyor. Bu ne rezillik yahu! Ortaya atıyorlar her şeyi. Böyle bir şey olabilir mi?! Herkesin bir mahremi var. “Ya ben kadın arkadaşıma attım bunu” diyorlar. O kadın kocasına gösteriyor seni. Sen ne anlamaz bir insansın! Şu kadınların ne işi var internette resim atmakla. Kadınlar kocalarına gösteriyor. Veya kadın yokken çocuğu alıp bakıyor. Çocuğunun arkadaşının eline geçiyor. Siz ne meraklısınız yüzünüzü göstermeye. Kimisinin boynu da, kolu da açık. Yazıklar olsun! Bu kadar senedir konuşuyoruz. Koymayın resim ölür müsünüz yahu?! Telefonu değiştiriyorsunuz. Götürüp satıyorsunuz telefonculara. Orada içindekilerin hepsini alıyorlar. “Sen sildim” desen bile alabiliyorlar. Hatıra fotoğrafıymış! Yahu kızını, hanımını çekme! Koyma şuraya! Alırken-satarken telefonun içini çıkarıp seyrediyorlar.

KISKANIN BİRAZ

Yapmayın! Milletin ne gözle bakacağı belli değil. Herkesin gözü göz değil. İnsanların senin karını, kızını görmesine ne lüzum var?! Namuslu olun biraz! Namusunuzu arttırın! Kıskanın biraz yahu!

Rasûlüllâh (Sal­lâllâhu Aleyhi ve Sellem) Hazreti Sa‘d’a: “Senin hanımına biri bakarken görsen ne yaparsın?” diye sordu. O da “Gözünü çıkarırım” diye cevap verdi. Rasûlüllâh (Sal­lâllâhu Aleyhi ve Sellem) sahabeye dönerek “Sa‘d’ın kıskançlığına şaşırdınız mı? Vallahi ben ondan daha kıskancım. Allah benden daha kıskançtır” buyurdu. Onun için bu kadar haram, yasak koydu ki kimse kimsenin namusuna bakamasın, dokunamasın. Niye tokalaşmayı, bakmayı yasak ediyor? Niye mahremsiz çıkmayı yasak ediyor? Ama sen hatıra fotoğrafı diye karını-kızını cep telefonuyla çekiyorsun. “Ben kimseye göstermiyorum” diyor. Yahu bu cep telefonunun içinde olduğu sürece Amerika istediği anda istediği numaradan girip, onun bütün envanterini alabiliyor. “Amerika benle mi uğraşacak?” diyorsun.

SAKININ, SAKINDIRIN

Yahu seninle uğraşmaz benimle uğraşır belki ama seninle de uğraşan biri çıkar. Amerika uğraşmaz, başka biri uğraşır. Kıskananın, dostun, düşmanın var. Telefonu satıyorsun, içindekini aldım zannediyorsun. Hepsini geri alıyorlar yahu. Çekmeyin, çektirmeyin. Bu kadın-kız işine çok dikkat edin. Hanımınızı-kızınızı sakının, sakındırın. Atmasınlar böyle şeyler. Küçük kız bile olsa yapmayın.

Kötü gözlü insanlar var. Küçük çocuğa bile şehvetle bakan insanlar var. Allah ıslah etsin. Ama var yani var. Koymayın bu resimleri telefonlara, internetlere yahu!

Foto Galeri Videolar Son Dakika Haberler Video Kategori Foto Kategori Vehaber İletişim Künye Şikayet Menü