Bunlar molotof koalisyonu!

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Muhsin Yazıcıoğlu'nun annesinin cenazesine katılmak üzere gittiği Sivas'ta gazetecilerin sorularını yanıtladı.
Bunlar molotof koalisyonu!
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2021-09-05 00:13:37    

Davutoğlu, muhalefetin ortak bir çabayla ve "meclisin vakarına yakışmayan bir tarzda" iç güvenlik paketinin görüşmelerini engellediğini iddia ederek, "Bu tablo ibret vericidir. Bu yasayı engellemek için meclisi şiddet ortamına dönüştürenler halk nezdinde hesap veremezler. Hepsi molotofu savunuyor, bunlar molotof koalisyonu" ifadelerini kullandı.

'ÖYLE VEYA BÖYLE GEÇECEK'
Reuters'ın geçtiği habere göre; Davutoğlu, "AKP grubu olarak arkadaşlara talimatları verdim, vakar içinde mecliste bulunacaklar, tahriklere kapılmayacaklar ve özgürlüklerin korunması ve uyuşturucu alanında adımlar atılmasını öngören bu yasa öyle veya böyle meclisten geçecek" dedi.

'TERÖRÜ MECLİSE TAŞIMAYA ÇALIŞIYORLAR'
HDP'ye yönelik eleştirilerde bulunan Davutoğlu, "6-7 Eylül'de şehirlerde uyguladıkları terörü meclise taşımaya çalışıyorlar. Burası meclistir, herkes görüşlerini medeni şekilde dile getirir" derken, diğer muhalefet partilerini de HDP'nin bu çabalarına destek vermekle eleştirdi.

Foto Galeri Videolar Son Dakika Haberler Video Kategori Foto Kategori Vehaber İletişim Künye Şikayet Menü