Hanım hanımlığını bilmeli!

AKP İstanbul Milletvekili Oktay Saral, yumrukladığı HDP’li Ertuğrul Kürkçü’den özür dilediği iddialarını, 'Milletin Meclisinde kaos yaratan ideoloji amigolarının herhangi birinden özür dilemek, milli iradeye hakarettir' dedi.
Hanım hanımlığını bilmeli!
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2021-09-05 00:13:37    

AKP İstanbul Milletvekili Oktay Saral, dün TBMM'de basın toplantısı düzenledi. Saral, HDP Milletvekili Sabahat Tuncel için "Hanım hanımlığını bilmeli" dedi. Mecliste İç Güvenlik Paketi görüşmeleri sırasında HDP'li Ertuğrul Kürkçü'yü başından tokmakla yaralan AKP'li saral "Tokmağı hasbelkader salladım. İyi ki yapmışım" dedi.

'HANIM HANIMLIĞINI BİLMELİ'
Hürriyet'te yer alan habere göre; Saral, HDP'li Sabahat Tuncel'le ilgili "Son olayda koltuğumda oturuyordum. Sebahat Tuncel, Mustafa Elitaş’ı itiyor kürsüde. Daha önce de emniyet müdürünü tokatladığını herkes biliyor. Hanım da hanımlığını bilmeli. Görev edindim, gidip Sebahat hanımı uyarayım diye. Uyardım ama Elitaş’a tazyik uygulamaya devam ediyor. ‘Çek git’ diyorum ama gitmiyor. Ne yapayım, hafifçe itekledik. Hanımefendiye dokunmak da yanlış bir şey onu da kabul ediyorum, sonra ben sanki Sebahat Hanım’a bir şey yapıyormuşum gibi sayın Kürkçü geldi" dedi. 

'İYİ Kİ YAPMIŞIM'
AKP'li Saral orada bir arbede çıktığını belirterek "Gongu kaldırmışlar bizim arkadaşımıza atacaklar. Ne yapmalıydım? Benim de o sırada elime tokmak geçti. Tokmağı hasbelkader salladım. İyi ki yapmışım. Onu da öyle dramatize ediyorlar ki sanki ortalık kan gölüne dönmüş. Ben de düştüm çiçekliğe, baktım Musa bey de orada yatıyor. Musa bey sonra açıklama yaptı ‘bunu da Oktay Saral yaptı’ diye. Bütün her şeyi ben yapmışım” dedi.

'OKTAY SARAL ŞAKACIDIR, İNSANİ MÜNASEBETLERİ ÇOK İYİDİR'
"Oktay Saral iyi bir insandır, kötü bir insan değildir. Oktay Saral şakacıdır, insani münasebetleri çok iyidir." diyen Saral'ın sorulara dini argümanlar üzerinden cevap vermesi dikkat çekti. "Psikolojik tedavi görüyor musunuz?" sorusuna Saral, "Benim kızgınlığım 5 dakika sürer. Biz dindar insanlarız. Günde beş vakit namaz kılıyorum, bu namazda o terapimi, öfke kontrolümü yapıyorum. Öfke kontrolünü böyle yenmeye çalışıyorum, gerekiyorsa psikiyatriste de gidebilirim. Bu ayıp birşey de değil. Gitmekten imtina etmem. Allah'a hamdolsun bizim öyle bir durumuz olmadı. Dini moral değerlerimiz bizi frenliyor" karşılığını verdi.

Foto Galeri Videolar Son Dakika Haberler Video Kategori Foto Kategori Vehaber İletişim Künye Şikayet Menü