Kadınların istediği oldu o reklam yayından kalktı!

Doğadan Çay'ın 'Kadınlar Ne İster' temalı reklamı, kadınlardan gelen tepkiler üzerine geri çekildi. Doğadan markasından gelen açıklamada üzüntü belirtilirken özür dilenmedi.
Kadınların istediği oldu o reklam yayından kalktı!
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2021-09-05 00:13:37    

Doğadan Çay'ın "Kadınlar Ne İster" temalı reklamı, kadınlardan gelen tepkiler üzerine geri çekildi. Doğadan markasından gelen açıklamada üzüntü belirtilirken özür dilenmedi.

Doğadan Çay’ın “Kadınlar Ne İster” temalı reklamı, sosyal medyadan gelen tepkiler ve başlatılan online imza kampanyaları üzerine Youtube’un Doğadan Medya sayfasından kaldırıldı.

KADINLAR O REKLAMIN KALDIRILMASINI İSTEDİ!

Reklamda, kadınların ne istediği soruluyor ve cevap olarak; "Kaçmayan bir çorap, filmlerdeki gibi bir aşk ister. Daima 34 beden olsun ister, kilo yapmayan pasta ister…  Ayakkabı da ister, çanta da ister, çok ister; mükemmel erkek ister, şiir okusun ister, bir de çanta alırsa kalpten sever. Söylediklerinin yapılmasını ister ama söylemeden yapılsın ister. Çikolata ister, çiçek ister, sonra yine ayakkabı ister!…” şeklinde cevaplar sıralanıyor.

Reklamın kaldırılması için Change.org’da ve cinsiyetçilik karşıtı platform erktolia’da imza kampanyası başlatılmıştı.

ŞİRKETTEN KISA AÇIKLAMA: YORUMLAR BİZİ DERİNDEN ÖZDÜ 

Doğadan kısa bir basın açıklamasıyla videoyu yayından kaldırdığını duyurdu:
Yeni ürünümüzü duyurmak amacıyla hazırladığımız kampanya videomuz için sosyal medyada yapılan yorumlar bizi derinden üzdü. Bahsedilen amaçla yola çıkmadığımızı içtenlikle belirtmek isteriz. Bu nedenle siz değerli tüketicilerimiz nezdinde oluşan hassasiyeti anladığımızı ve kampanya videomuzu yayından kaldırdığımızı bildiririz.

Foto Galeri Videolar Son Dakika Haberler Video Kategori Foto Kategori Vehaber İletişim Künye Şikayet Menü