İstanbul'da olağanüstü hal manzaraları! İşte kapalı olan o yollar...

İstanbul Valiliği'nin 1 Mayıs'ta Taksim'i yasaklaması üzerine Taksim'e çıkan tüm yollar kapatıldı, ulaşım araçları da iptal edildi.
İstanbul'da olağanüstü hal manzaraları! İşte kapalı olan o yollar...
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2021-09-05 00:13:37    

İstanbul'da 1 Mayıs öncesi alınan önlemler OHAL manzaralarını aratmıyor. ETHA'da yer alan habere göre Taksim'den de geçen Yenikapı-Hacıosman (M1) metro hattı, yarın sadece Hacıosman-Levent arasında çalışacak. Taksim-Kabataş Finükiler hattı gün boyu çalışmayacak. Marmaray, Sirkeci durağında durmadan devam edecek. Metrobüs seferleri de Beylikdüzü-Cevizlibağ arasında yapılacak.

POLİS NEREDE OLACAK?

Polis, Taksim'de İstiklal Caddesi, Tarlabaşı Bulvarı, Mete Caddesi, Gümüşsuyu, Sıraselviler ve Divan Kavşağı'nda Şişli'de Osmanbey ve DİSK önünde, Beşiktaş'ta ise Beşiktaş Meydanı ve Dolmabahçe'de olacak.

HANGİ YOLLAR KAPALI OLACAK?

Valilik kararına göre, Unkapanı Köprüsü'nden Taksim'e, Mecidiyeköy Ortaklar Caddesi kavşağından Taksim yönüne, Bomonti Tüneli'nden Dolmabahçe yönüne, Darülaceze ve Piyalepaşa'dan Okmeydanı Kavşağı ve Dolapdere yönüne, Kasımpaşa Tuz Ambarı'ndan Şişhane-Tarlabaşı Bulvarı'na, Ortaköy'den Beşiktaş istikametine, Beşiktaş'ta Eski Yıldız Caddesi ve Barbaros Bulvarı, Nişantaşı Kavşağı'ndan Rumeli Caddesi'ne çıkan yol, ulaşım kapatılacak.

Ayrıca polisin "ihtiyaç duyması" durumunda E-5'den Mecidiyeköy'e bağlanan yolların da aralarında bulunduğu çok sayıda yol trafiğe kapatılabilecek.