Instagram'dan yanlışlıkla beğenme hamlesi!

Instagram innbx adlı yeni bir uygulama geliştirdi.
Instagram'dan yanlışlıkla beğenme hamlesi!
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2021-09-05 00:13:37    

 Instagram kullanımı şimdiye kadar ajanslar için tam anlamıyla bir kabustu. Fakat innbx adlı yeni bir uygulama bu alanda yeni bir çağ açacak gibi..

Twitter'de Tweetdeck gibi programlar sayesinde birden fazla Twitter hesabını eşzamanlı ve senkronize kullanabilmek mümkün ancak Instagram için bu hizmeti sağlayan çok fazla kullanışlı uygulama olduğunu söylemek zor. Brndstr Inc de tam olarak bu noktadan yola çıkmış ve innbx adında gıcır gıcır bir uygulama geliştirmiş.

Brndstr Inc. firmasında UX/UI Designer olarak çalışan Osman İnce ortaya çıkarttıkları uygulamayı şu şekilde özetliyor;

"Innbx; birden fazla instagram hesabini kullanma imkani taniyor. Eklediğiniz instagram hesaplari arasinda kolayca geçiş yapabiliyorsunuz. Arkadaş ve hashtag grupları oluşturmak da mümkün. Hızlıca post edilenleri görebilir, beğendiğiniz resimleri klasörleyip isterseniz telefonunuza indirip, yorum yazabilirsiniz. Bunların yaninda bildiğiniz gibi instagram da zoom ozelligi yok fakat innbx daki her posta zoom yapabilirsiniz!"

Bu zoom özelliği konusunda yaptığımız testler sırasında yanlışlıkla beğendiğimiz onlarca görsel gözümüzün önünden geçti desek yalan olmaz. innbx bu özelliğiyle de sadece dijital ajansların değil, bireysel kullanıcıların da instagram alışkanlıklarını tamamen değiştirecek nitelikte. Yapanların eline koluna sağlık, size de denemesi bedava. Şu an için Android ve IOS üzerinde kullanılabilen innbx yakında Windows Mobile'a da göz kırpacak gibi.

Foto Galeri Videolar Son Dakika Haberler Video Kategori Foto Kategori Vehaber İletişim Künye Şikayet Menü