20 kez satıldım, 20 kez kızlık zarım dikildi!

IŞİD'in seks kölesi olarak kullandığı genç kadınlar kan donduran açıklamalar yaptı.
20 kez satıldım, 20 kez kızlık zarım dikildi!
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2021-09-05 00:13:37    

 Birleşmiş Milletler, IŞİD zulmünden kurtulmayı başaran kızlarla teker teker görüşerek korkunç ayrıntıların yer aldığı bir rapor hazırladı.

Birleşmiş Milletler (BM) Cinsel Şiddet Özel Elçisi Zainab Bangura, IŞİD zulmünden kurtulmayı başaran kızlarla teker teker görüşerek korkunç ayrıntıların yer aldığı bir rapor hazırladı.

Bangura, Suriye, Lübnan, Ürdün, Türkiye ve Irak’ta yaptığı araştırmalar sonucu,  IŞİD örgütünün farklı dini inanç veya mezheplerden genç kızları çırılçıplak soyduktan sonra köle pazarında satışa çıkardığını belirtti.

Rudaw'da yayımlanan habere göre raporda, açılışın 3 dolardan yapıldığı köle pazarındaki kızların cinsel ilişki kölesi olarak satıldıktan sonra vahşi ve insanlık dışı cinsel fantezilere zorlandığı bilgisi yer aldı.

BM raporunda şu ana kadar hiç duyulmayan IŞİD örgütünün cinsel ilişki kölesi olarak kullandığı kızlardan kan donduran açıklamalar geldi.

Zainab Bangura ile konuşan kızlardan biri, 20 ayrı IŞİD mensubuyla evlendirilip cinsel ilişki kölesi yapıldığını ve bunu için 20 kez kızlık zarının dikildiği operasyon geçirdiğini söyledi.