Selahattin Demirtaş'tan atlara eziyet!

'Hayvan sömürüsünü kaldıracağız' diyen HDP Eş Genel Başkanı bunun sadece bir seçim vaadi olduğunu gözler önüne serdi, faytona bindi.
Selahattin Demirtaş'tan atlara eziyet!
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2021-09-05 00:13:37    

Seçim bürolarına ''türcülüğe karşıyız'' afişleri ve pankartları asan, seçim vaatlerinde de "hayvanların ticari amaçla kullanılmasını sona erdireceğiz" diyen HDP Eş Genel Başkanı Demirtaş, seçim çalışmaları için gittiği Büyükada'da bisiklet sürdü, ardından faytona bindi. IMC TV'de yer alan habere göre, Demirtaş’a eşi Başak Demirtaş ile birlikte, HDP’nin İstanbul milletvekili adaylarından Şerife Erbay, Serpil Kemalbay ve Sezai Temeli ve HDP İl Eş Başkanı Ayşe Erdem de eşlik etti.

Faytona binme atlar ölüyor!

Adada ilk olarak İskele Meydanı’nda esnaflarla selamlaşan Demirtaş, esnafları ziyareti sırasında Anneler Günü nedeniyle kadınlara karanfiller dağıttı. Esnaf ziyaretinin ardından Demirtaş ve beraberindekiler, bisikletle Dilburnu Tabiat Parkı’nda piknik yapanları ziyaret etti.

Piknik alanı ziyaretinin ardından bisikletleri bırakıp, bu kez faytona binen Demirtaş ve HDP adayları, Rum Ortadoks Kabristanı’na giderek, Fenerbahçe’nin oyuncusu Lefter Küçükandonyadis’in kabrini ziyaret etti. Lefter’in kabrine çelenk bırakan HDP’liler, daha sonra yeniden İstanbul’a döndü.

Vehaber Menu