Öğrencilerimle seks yaptım!

ABD’nin Louisiana eyaletinde iki erkek öğrencisiyle okulda cinsel ilişkiye girdiğini itiraf eden İngilizce öğretmeni Ashley Dowden'ın gençlere eğitim vermesi yasaklandı.
Öğrencilerimle seks yaptım!
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2021-09-05 00:13:37    

Baton Rouge kentindeki Riverdale Hristiyan Akademisi’nde çalışan Dowden, itiraf pazarlığına yanaşarak, geçen yıl ağustos ayında 16 yaşındaki bir öğrencisiyle okulda seks yaptığını kabul etti. Daha sonra da 18 yaşındaki bir öğrencisiyle sevişmekten mahkûm olan Downden’ın iki cezası da ertelenirken, küçük bir kızı olduğu belirtilen öğretmenin gençlere eğitim vermesi yasaklandı.

Daily Mail’in haberine göre; kayıtlara “cinsel suçlu” olarak geçen ve yedi yıl gözetim altında tutulacak Dowden’ın son fotoğrafları ilginç bir detayı da su yüzüne çıkardı. Daha önce kıvırcık sarı saçları ve mavi gözleriyle dikkat çeken 42 yaşındaki öğretmen, birkaç ay içinde radikal bir değişim geçirdi. Louisiana Polis Merkezi’nde çekilen son fotoğrafında Dowden’ın saçlarının siyah ve gözlerinin kahverengi olduğu görülüyor.

Olay, 2012-2014 arasında Riverdale Hristiyan Akademisi'nde çalışan Dowden'ın cep telefonu mesajlarıyla ortaya çıkmıştı. Çocuklarının cep telefonunda Dowden'ın cinsel içerikli mesajlarını bulan aile, hemen şikâyetçi oldu. Bunun üzerine başlatılan soruşturmada, 16 yaşındaki çocuk görevlilere öğretmeniyle okulda cinsel ilişkiye girdiğini söyledi. Dedektifler çocuğun telefonunda Dowden'ın çıplak fotoğraflarını da buldu.

Foto Galeri Videolar Son Dakika Haberler Video Kategori Foto Kategori Vehaber İletişim Künye Şikayet Menü