Kaos'u öldürecekler!

İsveç'te salıncakta sallanan bir çocukla oynamaya çalışırken kazayla bacağını ısıran Kaos, çocuğun ailesi şikayetçi olduğu için uyutularak öldürülecek.
Kaos'u öldürecekler!
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2021-09-05 00:13:37    

Hayvan özgürlükçüleri Kaos için İsveç Konsolosluğu'nda

Konuyla ilgili başlatılan imza kampanyasında şu sözlere yer verildi: Sevgili köpeğim Kaos bir çocuğu kaza eseri ısırdı. O oyun oynadığını sanıyordu sadece. Çocuk salıncaktaydı ve Kaos onunla birlikte sallanmak istedi. Sonuç olarak çocuğun bacağına birkaç dikiş atıldı. Şimdi, çocuğun ebeveynleri köpeğimin ölmesini istiyorlar. Köpeğime zihinsel bir test yapıldı ve köpeğimin çok iyi bir sonuç almadığını söylediler. Bu köpek benden daha önce hiç ayrı kalmadı. Hayatının sadece iki günü ayrı geçirdiğimiz zaman. Şimdi yaklaşık bir hafta geçti ve kaldığı yerde köpeğim test edildi. Hayatında ilk defa minimum insan ilişkisi ve yalnızlık ile mücadele etti. Nasıl köpeğimin mükemmel bir sonuç almasını bekleyebilirler? O harika bir köpek. O her zaman insanların arasında. Bebeğimle ve kızımla vakit geçiriyor ve bebeğim dört aylık. Bana telaşlanmamamı ve sadece çok ciddi problemi olan hayvanların uyutulduğunu söylediler. Benim köpeğim ciddi biçimde sorunlu DEĞİL! LÜTFEN BANA YARDIM EDİN.
Hala pek çok kişinin polise mail atmasına ihtiyacımız var. Bengt Svenson - Sweden National Police Commissioner, Swedish Police Värmland, Region Police Chief Dan Persson  polismyndigheten.varmland@polisen.se

registrator.bergslagen@polisen.se

registrator.mitt@polisen.se

registrator.nord@polisen.se

registrator.ost@polisen.se registrator.kansli@polisen.se  consulatesweden@gmail.com 

 E-mail: generalkonsulat.istanbul@gov.se  
generalkonsulat.istanbul-visum@gov.se   http://www.government.se/