Annesini, kardeşini ve babasını doğradı!

İngiltere'de yaşanan bir cinayet ülke gündemine damgasını vurdu.
Annesini, kardeşini ve babasını doğradı!
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2021-09-05 00:13:37    

Daily Mail’in haberine göre, üç kişinin cesetleri cumartesi akşamı Didcot kasabasındaki evlerinde defalarca bıçaklanmış. Polis olayın ardından Allen’ı görenlerin dikkatli olması uyarısında bulundu.

Polis, altı yaşındaki üvey kardeşi Derin, annesi Janet Jordon  ve üvey babası Philip Howard’ı  öldürdüğü düşünülen 21 yaşındaki Jed Allen’ı arıyor.

Wolverine hayranı olduğu belirtilen cinayet zanlısı Allen’ın sosyal medyadaki bıçaklı ve baltalı fotoğrafları ortaya çıktı. Ailenin yaşadığı şok hakkında konuşan Allen’ın kuzeni Tyler Clarke, kuzeninin teslim olması gerektiğini söyledi ve “Kimse neler olduğuna inanamıyor. Neden böyle bir şey olduğunu bilmek istiyoruz, sebebini yalnızca Jed biliyor” dedi.

Öte yandan, Allen’ın hayatı hakkında detaylar da ortaya çıkmaya başladı. Daily Mail, zanlının anne-babasının boşanmasını atlatmakta zorlandığını ve annesinin alkolik olması nedeniyle zorluk çektiğini öne sürdü.

Allen sosyal medya hesaplarında "pislik gibi muamele görmekten sıkıldığını" ifade eden paylaşımlar yaptı.  Allen’ın paylaştığı bir videoda ise kameraya bakarak çığlık attığı ve “Burası bir deli evi. Artık katlanamıyorum” dediği görüldü.

Vehaber Menu