Uyuşturucuyla mücadele başkanı uyuşturucudan gözaltında!

Alkol ve Madde Bağımlılığı ile Mücadele Derneği (BADER) Başkanı M.G.'nin de aralarında bulunduğu 4 kişi gözaltına alındı.
Uyuşturucuyla mücadele başkanı uyuşturucudan gözaltında!
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2021-09-05 00:13:37    

Alkol ve Madde Bağımlılığı ile Mücadele Derneği (BADER) Başkanı M.G. İzmir Torbalı'da uyuşturucu ticareti şüphesiyle gözaltına alındı.

DHA'dan Gökhan Yalkak'ın haberine göre İzmir'in Torbalı İlçesi'nde polis tarafından düzenlenen operasyonda, Alkol ve Madde Bağımlılığı ile Mücadele Derneği (BADER) Başkanı M.G.'nin de aralarında bulunduğu 4 kişi gözaltına alındı. 2 kişi tutuklanırken, M.G. ile H.Ş., adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Torbalı'da uyuşturucu ticareti yaptığı belirlenen bir şebekeyi takibe alan İzmir Emniyeti Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, hazırlıklarını tamamladıktan sonra harekete geçti. Bu kişilerin evlerinde arama yapan polis; 3 bin 264 ecstasy hap, 2 gram esrar, yedi kök hintkeneviri, 24 gram kenevir bitkisi tohumu, üç uyuşturucu madde tahlil kiti, uyuşturucu madde paketlemesinde kullanılan çok sayıda kilitli şeffaf naylon torba, uyuşturucu madde tartımında kullanılan bir hassas elektronik terazi, bir ruhsatsız tabanca, üç G-3 uzun namlulu piyade tüfeği mermisi ve 19 av tüfeği fişeği ele geçirdi. Olayla ilgili BADER Başkanı M.G. ile birlikte H.Ş., İ.G. ve K.D. gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan İ.G. ve K.D. tutuklandı. H.Ş. ile M.G. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Foto Galeri Videolar Son Dakika Haberler Video Kategori Foto Kategori Vehaber İletişim Künye Şikayet Menü