'Vatan Partisi'nde CIA ajanları var'

Geçtiğimiz günlerde partililerin Adnan Oktar'ın yemeğine katılmasının ardından yeni açıklamalar ortalığı karıştırdı. Vatan Partisi ABD temsilciliği kurucuları sert bir bildiriyle partiden istifalarını kamuoyuna açıkladı.
'Vatan Partisi'nde CIA ajanları var'
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2021-08-27 12:57:26    

Vatan Partisi'nin ABD temsilciliğinde istifalar ve yapılan açıklamalar ortalığı karıştırdı. Partiden ayrılan grup yayınladığı bildiride istihbarat elemanlarının  ABD yapılanmasına sızdığını söyledi. Aynı grup daha önce de 'Expose' adlı sosyal medya hesabından Vatan Partisi ABD temsilciliği başkan ve saymanının CIA'ya çalıştığını' öne sürmüştü. Grup Expose topluluğunun (Fethullah Gülen'in evinin önünde yaptığı eylemle tanınan topluluk) Facebook hesabında ana başlıklarıyla şu mesajı paylaşmıştı:

CIA AJANINI ORTAYA ÇIKARDIK DİSİPLİNE VERDİLER: Vatan Partisi ABD temsilciliği başkan ve saymanının CIA'ya çalıştığını söylediğimiz ve açığa çıkardığımız için kendisine parti yöneticisi diyen Yunus Soner (Doğu Perinçek'in vefat eden kız kardeşi Işık Soner'in oğlu)  ve yine ABD temsilciliği yönetimi tarafından partiden ihraç istemiyle disipline verilmişiz... Doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar da, söylenen doğruya neden bir şey yapmazlar? Açıkça beyan ediyoruz. Vatan Partisi ABD temsilcisi Murat Gökhan Kutluğ ve Temsilcilik saymanı Akile Jasmin Çevik ABD  istihbarat örgütlerine çalışmaktadırlar. Ve parti genel başkan yardımcısı Yunus Soner tarafından açıkça kollanmaktadırlar... Aşağıdaki ekran görüntüsünün biri Akile Çevik'in bizzat kendisine ait özgeçmişi diğeri ise Murat Kutluğ'un çalıştığı ABD ordusuna silah ve teknoloji üreten paravan CIA şirketinin ekran görüntüsü... 

PERİNÇEK'İN YEĞENİ AJANLARA SAHİP ÇIKTI: Bu iki kişinin yediği haltları az önce paylaştık sayfamızda.. Bunların ortaya çıkmaması için çok savaş verdik lakin Yunus Soner denilen kişi bu kişilere kayıtsız şartsız sahip çıkmıştır, Dahası partinin ABD yönetimindeki arkadaşlar da bu kişilere sahip çıkarak, bizleri disipline vermiştir. Çoğunluğunu Expose üyelerinin oluşturduğu 9 eski yönetim kurulu üyesi olarak disipline verilmişiz... Biz devirmciyiz, ne bu disiplini ne de vereceği kararı zaten tanımıyoruz. Lakin ülkeyi kurtaracağız diye yola çıkıp CIA'cılarla NSA'cılarla (ABD'deki diğer bir istihbarat teşkilatı) yol almaya çalışanları da bir kenara yazıyoruz... Partinin yetkili organları bu kişileri partiden uzaklaştırmazsa bir sonraki kumpasta kafalarını taşlara vuracaklar ve biz demiştik diyeceğiz... Partinin yetkili organlarını göreve davet ediyoruz! 

ABD TEŞKİLATINDA İSTİFA DEPREMİ
Bu bildirinin üzerinden birkaç hafta geçtikten sonra Vatan Partisi'nin ABD teşkilatından şu isimler istifa etti: Hasan Akker (VP ABD TEMSİLCİLİĞİ KURUCUSU – ESKİ BAŞKANI),  Armağan Yılmaz  (VP ABD TEMSİLCİLİĞİ KURUCUSU – ESKİ SEKRETERİ),  Beycan Özgürengin (VP ABD TEMSİLCİLİĞİ KURUCUSU – ESKİ SAYMANI), Banu Saker (VP ABD TEMSİLCİLİĞİ KURUCUSU – ESKİ SAYMAN YARDIMCISI VE VİRHİNİA TEMSİLCİSİ), Seda Limon (VP ABD TEMSİLCİLİĞİ KURUCUSU – ESKİ FLORİDA TEMSİLCİSİ),  Perihan Gök Atakent (VP ABD TEMSİLCİLİĞİ KURUCUSU – ESKİ NEW JERSEY VE NEW YORK TEMSİLCİSİ),  Filiz Yeşiltepe Kasal  (VP ABD TEMSİLCİLİĞİ KURUCU ÜYESİ), Halit Eroğlu  (VP ABD TEMSİLCİLİĞİ KURUCU ÜYESİ), Muammer Ekin (VP ABD TEMSİLCİLİĞİ KURUCU ÜYESİ),  Gürsel Yıldız Cinoğlu (VP ABD TEMSİLCİLİĞİ KURUCU ÜYESİ)

Toplu istifa mektubunda şu satırlar göze çarptı:

İŞÇİ PARTİSİ SAPTI: Geldiğimiz noktada gördük ki kurulduğu günden bu yana zaten devrimci bir çizgi izleyen İşçi Partisi, sadece adını Vatan olarak değiştirmekle kalmamış çizgisinden de sapmıştır. Söylemde sistemin çarkına adapte olmamayı öneren anlayışın, uygulamada bir sistem partisine dönüştüğünü üzülerek gördük.

FAŞİSTLER, CEMAATÇİLER, İSTİHBARATÇILAR PARTİYE GİRDİ: Parti içine alınan faşistlerin, cemaatçilerin ve tüm uyarılarımıza rağmen önlem alınmayan gizli istihbarat servisi elamanlarının partiyi sistem içinde bir sağ anlayışa sürüklediğini ve parti için emek veren binlerce neferin emeklerinin boşa harcandığını üzülerek fark ettik. Her şeyin birbirine girdiği ideolojisizleştirilen bir parti ile ne Atatürk Devrimlerinin tamamlanacağına inancımız kalmıştır ne de bu ülkenin kurtulacağına. 

VATAN PARTİSİ OPORTÜNİZMİ: Ve yine literatürde tarif edilen OPORTUNİZMİN de bir hatırlatmasını yapmak istiyoruz. Olaylardan bencil avantajlar edinen bilinçli politika ve uygulamaların takipçilerine Oportunist denir. Güç durumlarda, davranışlarını ahlak kuralları veya düzenli bir düşünceden çok, çıkarlarına uyacak biçimde ayarlamayı amaçlayan tutumlar ise OPORTUNİST tutumlardır. Anti-Sosyalist güçlerin, kılık değiştirip, devrimci saflara sızarak, Bilimsel Sosyalist teoride sabotajlar yapması da budur. Oportunizm bukalemun gibidir. Amacı icin girmeyecegi kılık, yapamayacağı şey yoktur. 

DENİZ'LERİ İDAMA YOLLAYANLARLA İTTİFAK: Bu nedenle bir birleşmenin Natocu subaylarla, 68 ve 78’lerin anti-emperyalist, bağımsızlıkçı gençlerini kurşuna dizip, idam sehalarına yollayanlarla değil dün de bugün de tam bağımsızlıkçı bir çizgide duran ve devrimden yana olanlarla yapılacağı inancındayız. Kısacası bizim için geçerli olan dün dündür, bugün bugündür mantığı değil, dün ne isek bugün de oyuz mantığıdır. Bu nedenle Vatan Partisi ABD temsilciliği kurucu üyeleri ve eski yönetim kurulu üyeleri olarak Vatan Partisi’nden istifa ediyoruz. Mücadelemizi örgütsüz olarak değil tam tersine böyle düşünen bireylerle bir araya gelerek ve örgütlenerek sürdürmekte kararlıyız. Umarız ki Vatan Partisi de hatalarının farkına vararak bir an önce eski çizgisine döner ve özeleştirisini bu hataları yapanların bulundukları makam ve mevkilerden uzaklaşması ve yeni bir yapılanmaya giderek yapabilir.

Foto Galeri Videolar Son Dakika Haberler Video Kategori Foto Kategori Vehaber İletişim Künye Şikayet Menü